2777
2789
عنوان

هیچ وقت اینایی که به یه متولد ماه خاصی فحش می دنو درک نکردم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 81 پست
قییزشرمنده بولمدیم آبانی سان😂🫂♥️البته اوزوم او آداملاردانام ک عیبی آبانی لاردان گورممیشم

بیلیسن بیر واقعیت وار جامعه ده

اودا بیدی کی مردم اکثرا او ای لار کی دییلر پیسدی مجازی دن اورگشیب لر

اصولا هچ بیری بیر ابانی یا خردادلی یوخینان گورمییب

یا اگر ده گوریب بیدنه گوریب اودا شانسیندان پیس چیخیب قاباغا😂😂😂😂😂😂

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

آرههبا شهریور هم مچ میشین😂و دوستی تون عمیق میشه ولی یکیتون باید از اون یکی حرص بخوره شما اردیبهشتیا ...

یکم لجباز؟

یکممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بگن روزه من میگم شبه

بگن نرو من رفتم

بگن نخور  من دوتا میخورم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیزا او منظوروم یوخیدی😂💕🥲ناراحت اولما سن اللهچون خانواده دوست و محبتی اولیسیز ولی الله او گونی گت ...

الان دا ایستیرم سنن اینتقام الام😈

خیابان دا چوخ اوزونن گوزتده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیلیسن بیر واقعیت وار جامعه دهاودا بیدی کی مردم اکثرا او ای لار کی دییلر پیسدی مجازی دن اورگشیب لراص ...

عزیزم اولار شانس لاری یوخیدی

واِلا اوزوم خرداد و آبان لارینا پیسس یولداشام🥲🤣💕

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

یکم لجباز؟یکممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بگن روزه من میگم شبهبگن نرو من رفتمبگن نخور من دوتا میخورم 🤣🤣🤣🤣🤣� ...

ای بابا خواهر روم نشد دقیق بگم🤣🤝

الان دا ایستیرم سنن اینتقام الام😈خیابان دا چوخ اوزونن گوزتده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

حالا اوجور اینتقام یوخ که😂😂

مثلا بیریسی توجه الماخ دی

اوو چوخ پیس دییی

ای بابا خواهر روم نشد دقیق بگم🤣🤝

🤣🤣🤣🤣🤣

من رابطه مم سر همین کات شدا

لج کردم بلاک کردم یهویی و هنوزم بلاکه😐🤣

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
عزیز قلبمی بانوووووواز خوش قلبی و مهربونیته ، الهی همیشه آدمای خوش قلب و با ریشه باهات هم انرژی شن

خردادی زیبا تویی بانو

بیا بغلم هرکیم چرت گفت درموردت با من طرفه

نه ولی بعصی اخلاق و خصوصیتا تو ماه ها مشابهه

آذر ماهیا چه جورین مثلا؟😁

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

عزیز قلبمی بانوووووواز خوش قلبی و مهربونیته ، الهی همیشه آدمای خوش قلب و با ریشه باهات هم انرژی شن

مرسیی عزیزم دلم ممنون از دعای قشنگت🧡

من برعکس اون چیزی ک تو مجازی میگن با دوستای خردادماهیم سازگاری بیشتری داشتم

دیگه ادم باید انتظارتشو از همه آدما بیاره پایین و حساس نباشه کی چجوره😁

و فرهنگ خانوادگی رو هم دخیل بده