2777
2789
عنوان

هیچ وقت اینایی که به یه متولد ماه خاصی فحش می دنو درک نکردم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 81 پست
مغرورا جذابای لعنتی،😂😂💔

اکسای من بهمنی و مردادین همشون😂

ببین مرداد ماهیا بشدتتتتتت خودشیفته مغرور و گرم مزاج میشن

همه نه ها اکثرا

ولی رل رفیقمم مرداد هست این پسر یه تیکه جواهرههههههه😭😂

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
طفلی پسرکم که خردادیه😂

اینا حرفه عزیزم... منم خردادیم امیدوارم گل پسرت بهترین اخلاق و داشته باشه و تو زندگیش موفق باشه ...

من هم جذبم بالاست هم دوستای زیادی دارم هیچوقتم مودی و دم دمی و سرد نیستم😊

...Don't judge situation , you've never been in

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیلیرم نه دییسن اما هرکس ده گنه بیر جور اولمورالان ابان لی لارا حسود دییرلر اما من هر نه اوزومه باخی ...

یو ابان دا مورد یوخدی 😂♥️

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اکسای من بهمنی و مردادین همشون😂ببین مرداد ماهیا بشدتتتتتت خودشیفته مغرور و گرم مزاج میشنهمه نه ها ا ...

واای😂😂 اره سیسی موافقم

دوستت شانس آورده

بعدم بستگی داره به ماه تولدتون؟؟ و ماه تولد دوستتون شاید عنصر اتش نبود

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

اینا حرفه عزیزم... منم خردادیم امیدوارم گل پسرت بهترین اخلاق و داشته باشه و تو زندگیش موفق باشه ...م ...

به خدا پسرم اونقدر مهربون و دلسوز همیشه تو کلاس بچه ها سرش دعوا دارن که کی کنارش بشینه یا تو تیم کی باشه🥺

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

واای😂😂 اره سیسی موافقمدوستت شانس آوردهبعدم بستگی داره به ماه تولدتون؟؟ و ماه تولد دوستتون شاید عنص ...

من اردیبهشتم

میگن با ابان ماهی مچ شو😂🤣

نمیدونم که ربط داره یا نه

اله دوزدن آبانی لار ایلان وورموش دیلارالبی سیزده آبانی سوز؟

دو گت کوسدوم سنن ده😂😂😂😂😂😂

ابان لیام یولداشلاریمین بیری بیرا جاخ منن اینجی مییب😂

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

به خدا پسرم اونقدر مهربون و دلسوز همیشه تو کلاس بچه ها سرش دعوا دارن که کی کنارش بشینه یا تو تیم کی ...

منم از خودم تعریف نمی کنم ولی به خدا با هرکی هم صحبت میشم فوری میجوشم 😂😂😂 مامانم بهم میگه رفیق بازی نمی دونم از دستت چیکار کنم 

...Don't judge situation , you've never been in

من اردیبهشتممیگن با ابان ماهی مچ شو😂🤣نمیدونم که ربط داره یا نه

ارههه داره

ابان عنصر ابه

اردیبهشت خاک

من بهترین رفقام اردیبهشتی و دی ماهی ان

چون هم دی عنصر اکه هم اردیبهشب با اب خیلی مچن😂😂😂😂😂😂

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

دو گت کوسدوم سنن ده😂😂😂😂😂😂ابان لیام یولداشلاریمین بیری بیرا جاخ منن اینجی مییب😂

قیزا او منظوروم یوخیدی😂💕🥲ناراحت اولما سن الله

چون خانواده دوست و محبتی اولیسیز ولی الله او گونی گتیمیه بی آدمانان آجیقیز گله

انتقام جوسوز😂🙏🏻

ارههه دارهابان عنصر ابهاردیبهشت خاکمن بهترین رفقام اردیبهشتی و دی ماهی انچون هم دی عنصر اکه هم اردیب ...

میرم تو دیوار اگهی بزنم 

یه پسر ابان ماهی جهت امرخیر🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من اردیبهشتممیگن با ابان ماهی مچ شو😂🤣نمیدونم که ربط داره یا نه

آرههبا شهریور هم مچ میشین😂

و دوستی تون عمیق میشه ولی یکیتون باید از اون یکی حرص بخوره 

شما اردیبهشتیا شیرینید♥️ و یکمی لج باز قبول کن😂

آبانیا رو میخواید حرص بدید

منم از خودم تعریف نمی کنم ولی به خدا با هرکی هم صحبت میشم فوری میجوشم 😂😂😂 مامانم بهم میگه رفیق با ...

منم خردادیا رو دوست دارم 🫂✨