2777
2789
عنوان

هیچ وقت اینایی که به یه متولد ماه خاصی فحش می دنو درک نکردم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 81 پست

تا حالا دیدین یه عرب بگه من یه ذی الحجه ایِ مغرورم

یا یه اروپایی بگه یه دسامبریِ انتقام جو هستم؟

پس تموم کنین

آفرین🤧

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی بعصی اخلاق و خصوصیتا تو ماه ها مشابهه

واقعا نیست

من دایره دوستی زیادی دارم بین دو خردادی رفتار مشابه دیدم ولی خردادی سوم اومده نظرمو عوض کرده

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

نه دییم والا قیز

باخ ویژگی لر رفتارلار بعضی وقت لر مشابه اولور

اونچو ادام بیدن آی دان ضربه یین د هامیسین پیس گورور

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
اقایون خردادی،مردادی،بهمنیواقعا فاجعه ترینن و خب چندین مورد دیدم خوب باشن ولیحتمی نمیگیم اکثریت میگی ...

مغرورا جذابای لعنتی،😂😂💔

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

تا حالا دیدین یه عرب بگه من یه ذی الحجه ایِ مغرورمیا یه اروپایی بگه یه دسامبریِ انتقام جو هستم؟پس تم ...

دهنتتتتتت😂😂😂😂

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

طفلی پسرکم که خردادیه😂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چرا؟؟

ادمای جالبی نیستن بنظرم

بخصوص خرداد و بهمن

مرداد بیشتر گرم مزاجن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
دهنتتتتتت😂😂😂😂

والله با این نوناشون😂

باخ ویژگی لر رفتارلار بعضی وقت لر مشابه اولوراونچو ادام بیدن آی دان ضربه یین د هامیسین پیس گورور

بیلیرم نه دییسن اما هرکس ده گنه بیر جور اولمور

الان ابان لی لارا حسود دییرلر اما من هر نه اوزومه باخیرام حسودیخ گورمورم اخی😂😂😂😂