2777
2789

امروز مامانم به نامزدم زنگ زد هنوز عقد نکردیم نشون هستیم یکساله 

قبلشم یکسال باهم بودیم

مامانم زنگ زد گفت میلاد ظهر بیا اینجا برا نهار نامزدم وقتی اومد همش سرش تو گوشیش بود یا زیاد اصلا بهم توجه نمیکرد بوسم کرد و بعد گفتم چرا ناراحتی چیشده؟گفت هیچی گفتم توروخدا چیشده بعد دعوام کرد گفت چرا قسمم میدی اه اه اه عجب بدبختی گیرکردم من💔🙂

منم ناراحت شدم وقتی خواست بره تا دم در حال بدرقش کردم دیگه بیرون نرفتم مامانم تا بیرون بدرقش کرد

بعد زنگ زد که چیع نگفتی این بیچارع میخواد بره تهران شاید برنگشت بزار برم بدرقش کنم بعد قطع کرد

بهش پیام دادم گفتم  چته دنبال بهونه بودی که دعوا راه بندازی

من نگرانت شدم که قسمت دادم گفتم چیشده چراناراحتی بعد گفتم باشه حالا که حرفای من برات عذابع دیگع بهت پیام نمیدم که مزاحمت بشم  گفت ناراحت نبودم یکم کمرم درد داشت فقط همینو گفت

بعدشم گفتم باشه رفتی تهران مراقب خودت باش یواش یواش رانندگی کن اگه خوابت اومد بزن کنار بخواب

پیامامو سین زد دیگع یکساعته که جوا نداده

منم بهش پیام دادم‌نوشتم یادم نمیاد بهت بدی کرده باشم که انقد بی محلم کردیو پیامامو جواب ندادی

دوس ندارم خودمو به کسی یاداوری کنم که ازم فراریه

موفق باشی خدانگهدار

بعد

بعد کلا پیامامو همه پاک کردم

وقتی انلاین شد گفت من دارم میرم حلالم کن

گفتم چیزی شده؟ گفت نمیدونم فک کردم شدع بعد یه گیف براش فرستادم سین زد دیگع چیزی نگفت 

منم اعصابم خورد شد گفتم خدانگهدارت باز اونم پاک کردم دیگع چیزی نگفتم بعد گفتم خیلی سگ محلی میکنی خدافظ پیام داد گفت تو جاده ام میخوای اینبارم بلایی سرم بیاری که بمیرم کامل؟ (اخه بار قبل تو جاده باهام چت کرد تصادف کرد)منم گفتم باشه اوکی

مقصر منم یا اون؟اینم بگم الان راه افتاده

حالم بشدت بده از این همه بی محلی نفسم داره بند میاد

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چی از جونم میخاید تو نی نی سایتم دس از سرم برنمیدارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.