2777
2789
عنوان

😭نفسم دارع بند میاد از بی محلی کردن نامزدم😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 67 پست
بترسونش بگو بهم میزنم نامزدیو ببین چقد پاته

عجب!!!!

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میبینی گرفته هست نامزدت و بحثی هم نداشتین بهش زمان بده شاید دلش نخواد تو اون لحظه چیزی بگه فقط بخواد کنارش باشی صرفا حرف بزنین و …

قسم دادن اصلا درست نیست 

تو عصبانیت هم حرف نزنین باهم 

چند سالتونه ؟

... 🤍🦋

هزاربار توو سایت گفتم

وقتی ی مرد بی محلی میکنه من زن تو ک زنی عقب نشینی کن(( عقب نشیییینی ))

انقدر بهش نچسبید رهاش کنید تا ب خودش بیاد

مردا گاهی میرن توو غار تنهایی وقتی از چیزی ناراحتن یا بی حوصله ان سکوت میکنن

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

مقصر شمایی خیلی گیر بهش دادی البته این از ویژگی های دوران عقد و نامزدی چرا زودتر عقد نمیکنی. منم تا وقتی عقد بودم از این مشکلات زیاد داشتم ولی وقتی رفتم سر خ نه زندگیم خیلی بهتر شد انگار کنترل زندگی اومد دستم 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

احساس میکنم سن جفتتون کمه

اون احترام شما و مادرتون رو نگه نداشت

ادم وقتی میاد مهمونی نباید گوشی دستش بگیره اینو دیگه بچه هم میدونه

شماهم نیاز نیست یه چیزو چندبار براش تکرار کنی تا متوجه بشه

صددرصد خودش میدونه چجوری باید رفتار کنه ولی نمیخواد

یکم فاصله بگیر ازش بذار اون بیاد سمتت یبار پرسیدی چیشده بار دوم پرسیدی چیشده نمیگه ولش کن

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

احساس میکنم سن جفتتون کمهاون احترام شما و مادرتون رو نگه نداشتادم وقتی میاد مهمونی نباید گوشی دستش ب ...

اره دقیقا

چی از جونم میخاید تو نی نی سایتم دس از سرم برنمیدارید

هزاربار توو سایت گفتموقتی ی مرد بی محلی میکنه من زن تو ک زنی عقب نشینی کن(( عقب نشیییینی ))انقدر بهش ...

اخه من شخصیتم اینطوریع وقتی بی محلی میکنه عصبی میشم

چی از جونم میخاید تو نی نی سایتم دس از سرم برنمیدارید

چندتا کشتی😂😂😂😂

اینشکلی بود شوهر من از کنارش گذشتم الان شده سگ هار اگه بی محلی میگنن برن گم شن زن تاکی نازشونو‌بکشه اینا ادمو پیر میکنن نمونش خودم‌دعوا راه مینداره منتظره برم بغلش کنم بگم ببخشید دعوام کردی

هرچه دادم به اوحلالش باد