mkmkmll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 713 عنوان لطفاً می خواهد برید خونه کسی قبلش زنگ بزنید 404 بازدید | 23 پست چیه یک دفع مثل زامبی میان پشت در 1404/07/12 | 14:50 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hely4488 عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3196 باز نکنید أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی
بانو_آناهیتا عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 6852 راه نده تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
aysan1370 عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 1546 آره والا حق داری بلکه یکی چندروزه مریضه اصلا نتونسته جمع وجور کنه خونه اشو
mkmkmll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 713 باز نکنید بخدا استرسی بهم وارد کردن هنوز دارم می لرزم خونه یکم بهم ریخته بود ۳ماشین باهم آمدن
جوجهکوشولو عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 20243 دقیقا من چندباری باز نکردم برای دوستام یبار هم دخترخاله شوهرم الان دیگه از شب قبلش خبر میدن اگر برای ناهار میان 💚🌱
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11607 بخدا استرسی بهم وارد کردن هنوز دارم می لرزم خونه یکم بهم ریخته بود ۳ماشین باهم آمدن 3 تا ماشین؟ چقد بیشعورن ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
nasim1389 عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 11942 بخدا استرسی بهم وارد کردن هنوز دارم می لرزم خونه یکم بهم ریخته بود ۳ماشین باهم آمدن 🤕🤕🤕 کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒