2777
2789

الان اصلا نمیتونه نقاشی بکشه از بس عرق میکنه دفترش هم خیس میشه دوبار هم آزمایش داد برای همین ولی گفتن آزمایشش خوبه

البته چندبار هم آزمایش کلی داده

اگه شما کسی دکتری میشناسین که خوب باشه برای این کار معرفی کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم چه دکتری ببرم

من قبلا شنیدم قلب کسایی ک مشکل داره عرق دستشون زیاده

من نمیدونم راست یا دروغ شو

فقط شنیدم

میخاین ی دکتر قلب ببرین

لطفاً درخواست دوستی ندهید .. برای رویاهای خودم میجنگم.....پشت کنکوری ۱۴۰۵ ...رویایی روپوش سفید پزشکی

ببین اول یه آزمایش خون ازش بگیر که ببینی مشکل از تیروئیدش هست یا نه

بعد اینو از من به عنوانه کسی که24سالمه و این مشکل رو داشتم و دارم،جوری که با دوستام دست میدادم،دستمو پس میزدن میگفتن که اَه باز دستت عرق کرده و انگار که نجس باشه دستشونو با لباسه من تمیز میکردن،میخوام اینو بگم که دو حالت داره،یا با افزایش سن خودش کم کم قطع میشه یا هنچنان ادامه دار میشه،توی سن18تا20به بالا میتونی روشتی محتلفی رو امتحان کنی.یه سریاشون موقتین یه سری دائمی.موقتی مثه اینکه یه دستگاهی هست،اونو میخری،دستاتو میذاری توی آب که داخله مخزنه دستگاه و برق به دستات میده تا شوک به غدد عرق وارد شه و برای مدت دو هفته ای دیگه عرق نکنن،یا اینکه کفه دستارو بوتاکس کنی که بعده شیش ماه دوباره باید تکرار کنی

اگه روش دائمی میخوای،باید عمل جراحی کنی،از زیر بغلا(هر دو)یه برش دو سانتی میبرن و عصبه مربوطه رو قطع میکنن.که این روش تا۹۰درصد جوابه.ولی اینو بدون درسته که عرقه دستت متوقف میشه ولی اینبار پایین تنه تعریقش بیشتر میشه علل خصوص کف پا.

دیگه همه ی توضیحاتو دادم.امیدوارم به کارتون بیاد.

در ضمن داروی خوراکی و استعمالیم بیفایده س.پس دنبالش نباشین و الکیم هزینه نکنین.

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒