2777
2789
عنوان

مامانای بچه دار تورو خدا بیایید

66 بازدید | 10 پست

دهان دخترم ته حلقش آفت زده بسیار بهانه گیر و بی اشتها شده خیلی بد قلقلی کو اموکسی کلاو ۶۴۳ میخوره نیستاتین و داروی ساختگی شربت کلوویراز چیکار کنم دیگه شب تا صبح از دهانش خونابه میاد دلم میخواد سر به بیابون بزارم

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻

چند وقتشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم اینجور شد دکتر دوبار نیستات داد خوب نشد بردم دکتر دیکه به خودم یه قرص داد خوردم بچم شیر خورد مثل آب رو اتیش بود زود خوب شد...

فکر کنم کپسول فلوکونازول بود.اما باید ببریش دکتر باز اون براش داروی دیگه تجویز کنه باید ببینی از چیه افت میزنه

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

چند وقتشه

دوسال و ۹ماهشه

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
از کی دهنش زده؟ اول آموکسی کلاو دادی بعد افت زد؟ یا آموکسی رو برای آفتش دادی؟آموکسی کلاو حساسیت زاس ...

از دوشنبه اون هفته بردم دکتر گفت اوه گلوش عفونت داره و چرک خشک کن تجویز کردند

من پسرم اینجور شد دکتر دوبار نیستات داد خوب نشد بردم دکتر دیکه به خودم یه قرص داد خوردم بچم شیر خورد ...

فردا وقت دکتر عفونی گرفتم متخصص کودکان ک انگار فرقی نکرده کم آوردم بخدا

از دوشنبه اون هفته بردم دکتر گفت اوه گلوش عفونت داره و چرک خشک کن تجویز کردند

ببین حتما حتما پیش متخصص ببر

آموکسی رو قطع کن لطفالطفالطفا

دخترم۵سالشه ۳هفته پیش،همین مریضی رو گرفت دکتر آموکسی۶۴۳ داد،بعد ۲روز حساسیت نشون داد، تماااااام تنش کهیر زد

اولش از پاهاش شروع شد

برو درمورد آموکسی بخون عوارضش

سریع ببر دکتر چون ممکنه خدای نکرده باعث خفگیش بشه

ببین حتما حتما پیش متخصص ببرآموکسی رو قطع کن لطفالطفالطفادخترم۵سالشه ۳هفته پیش،همین مریضی رو گرفت دک ...

چه دکتری ببرم؟