2777
2789
عنوان

آقایون لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 78 پست
مردای اطرافت اینجوری بودن اینجوری فکر میکنی عزیزم شما اگ میگفتی ۸۰ درصد من اصلا هیچ حرفی نمیزدم شما ...

الان داداش من میگه زن ساده میخام عملی نباشه ولی فردا که مثلاً خواهر دوستش و میبینع میگه وای نمیدونه چه دافی بود خوشبحال مثلا ممد(دوستش)

کلا حرفهای مرد ایرانی با رفتارش نمی‌خونه 

من منظورم اینه تو سمت خانواده مادی ما که بشدت مذهبی ان خیلی از پسرا با اینکه مادرشون خواهرشون چادری ان زن چادری نمیخاستن بعضی هاتون می‌گفت معمولی باشه پوشش بعضیام می‌گفت عبایی حجابی باشه ولی چادری نه البته خیلیام ممکنه چادری بخان پس اگه چادری بر نخورع

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه دختر محجبه هم دوست میشه

نمیدونم منم به ایشون گفتم اکثرا با خاطر همین مسئله  ک دخترای محجبه ب راحتی با هر کسی دوست نمیشن نمیرن سراغشون ایشون ی چرت و پرت دیگه ای گفت

برخلاف تصورت پسری نگفت چادری ! فک کنم فک میکردی پسرا همه بریزن بگن چادری می‌خوایم !من نگفتم همه چادر ...

اصلا مگه برای جذب پسدر باید چادر پوشید یا نپوشید؟

این دیگه واقعا طرز تفکر بسیار خود ذلیلانه ای هست

کار خوبه خدا درست کنه...اگر مردی و مردونگی حالیت بشه توی تایپک های من نه نظر بده و نه پستم رو ریپلای کن وگرنه خاله زنک تر از خودت خودتی..درخواست دوستی ندید تحت هیچ شرایطی...

راستی اینم بگم و برم از تاپیکت چون کلا قصد دارم دیگ نی نی سایت نیام ولی اون پسری که میگفتی بیا حذف من و تایید کرد الان اومده درخواست دادم قبول کردم ببینم چی میگه 

میگه وقتتون تلف نکنید مشخصه از ایشون سرترین 😑 میگم که مرد ایرانی همینه 

الان داداش من میگه زن ساده میخام عملی نباشه ولی فردا که مثلاً خواهر دوستش و میبینع میگه وای نمیدونه ...

خب ببین تو خانواده تو اینجوری بوده قرار نیست همه اینجوری باشن دیدگاهتان از خانوادت فراتر ببر و تو جامعه رو نگاه کن الان خانواده من مثلا پسر داییم معتقد و هیئت زنش آزاد و بی حجاب نمیتونم این ی مورد رو ب همه تعمیم بدم

خب ببین تو خانواده تو اینجوری بوده قرار نیست همه اینجوری باشن دیدگاهتان از خانوادت فراتر ببر و تو جا ...

آره گفتم دیگ چیزی که من میبینم اینه وگرنه پسرایی که مذهبی ان هنوزم هستم که دختر چادری میخان خدافظ دیگ چشام درد گرف

راستی اینم بگم و برم از تاپیکت چون کلا قصد دارم دیگ نی نی سایت نیام ولی اون پسری که میگفتی بیا حذف م ...

بگم چرا؟ چون شما خودتو ی شخص آزاد نشون دادی من ی شخص به شدت مذهبی ولی حالا برو تایپک هایی ک درمورد عکس زدم رو بخون اصلا با حجاب نیستم و معمولیم ولی ایشون اومده پی ویت کد چیکا کنه؟ ک سر صحبت باز کنه چون ب نظرش رسیده راحت تر پا میدی اینم ی مهر تایید روی حرفم میشه حدودا هرچند آنقدر خنگن ب منم درخواست دادن چند نفر هوف

بگم چرا؟ چون شما خودتو ی شخص آزاد نشون دادی من ی شخص به شدت مذهبی ولی حالا برو تایپک هایی ک درمورد ع ...

نه تو میگی چون حرف من و تایید کرد پس پسرا همچنان چادری میخان خاستم بگم الان اومده میگه سرتری این یعنی نباید به حرفشون اعتماد کرد بله دختری که مشخصه خوشگله از خانواده محدودی نیست پسرا دوست دارن و میدونن از دخترا محدود سردره شمام کم هیز بازی پسرا رو گردن دخترا بنداز میبینی که به تو هم درخواست دادن این یعنی ربطی به دخترا ندارع و پسرا ارزش پاچه خاری ندارن 

بگم چرا؟ چون شما خودتو ی شخص آزاد نشون دادی من ی شخص به شدت مذهبی ولی حالا برو تایپک هایی ک درمورد ع ...

تازه اومده میگه من یه دختر میخام تحصیل کرده باشه برخلاف ایشون 😐 حالا از این طرفداری کردی ولی این اسکلت فک کردی چون چادری یا یکم مذهبی حرف زدی بیسوادی

تازه اومده میگه من یه دختر میخام تحصیل کرده باشه برخلاف ایشون 😐 حالا از این طرفداری کردی ولی این اس ...

اصلا حرفای ایشون اهمیت ندارن ببین تو میخوای باور کن یا نکن همین آدم میومد پی وی من با تیپا پرتش میکردم بیرون برای همین رفت سراغ کسی ک چهار چوب کمتری برای خودش داشته باشه

خلاصه اینکه می‌نویسم برم مردا با حجاب باشی ممکنه بگم فاطی کماندو یا بو میدی بی حجاب باشی ممکنه بگن دختر بدی هستی دختر عاقل اهمیت به حرف پسرا نمیده و هیزیشونو گردن همنجنش نمیندازع و زن علیه زن نمیشه و هوای همجنسش و داره مثلا الان به اون پسره که پشت تو حرف میزد می‌گفت مشخصه سواد آنچنانی ندارع ریدم تو هم باید پسری پشت دختری که چه حجاب داره چه ندارع حرف میزنع برینی

نه تو میگی چون حرف من و تایید کرد پس پسرا همچنان چادری میخان خاستم بگم الان اومده میگه سرتری این یعن ...

نه من اصلا بحثم این نیست من گفتم اینکه میگی خاله زنک و غیبت کن  اشتباهه وگرنه ب قول قیاسی دختر نعمته هرچی گیرشون بیاد باید بگن خدایا شکر والا