ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اشتباه نکن زیبایی فرق داره به پلنگ . بیشتر نمیشه توضیح داد .میشه زیبا و باکلاس بود ولی پلنگ نبود
نمیدونم من فقط با یکی سر این مسئله بحثم شد برا این تایپک زدم میگم که ایشون میگه نمیدن سمت چادری چون خاله زنکن و آلن و بلن میخواستم تفکر عمومملت رو ببینم چیه
https://www.ninisite.com/discussion/topic/17109805/%D9%82%D8%A8%D9%84%D8%A7-%DA%86%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86-%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D8%B3%D8%B1-%D9%86%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%D9%85 قبلا(تا همین دو ماه قبل) چادری بودم که به اجبار خانواده.ست نه اعتقادات شخصی خودم همیشه هم تو زندگیم تنها بودم، گفتم شاید چادر نباشه پیشنهادی چیزی بگیرم اما نهام
نه من نگفتم میگن چادری عزیزم چشماتو باز کن درست ببین من گفتم آیا نمیرن سراغ چادری چون میترسن درسته ا ...
من حرفام این بود هشتاد درصد چادری ها خاله زنکن ولی همشون نیستن ! و تعداد مردایی که به پوشش اهمیت میدم نسبتا کمتر شده تو این تاپیکم چند نفر گفتم پوشش مهم نیست به دلمون بشینه و از این حرفا حالا بماند که هنوزم مردای ایرانی یکم زن ستیزن چادری میگیرن کارای خونهه رو بکنه بچه بیاره بیرون داف ببینم پلنگ ببینن چشماشچن چهار تا میشه
من حرفام این بود هشتاد درصد چادری ها خاله زنکن ولی همشون نیستن ! و تعداد مردایی که به پوشش اهمیت مید ...
مردای اطرافت اینجوری بودن اینجوری فکر میکنی عزیزم شما اگ میگفتی ۸۰ درصد من اصلا هیچ حرفی نمیزدم شما گفتی همشون منم خواستم ثابت کنم حرفت شامل همه نیست کلا تو این جهان هیچی مطلق و قطعی و صد درصد نیست چه برسه به انسان که هر لحظه میتونه ی تصمیم بگیره ببین ما تو علوم انسانی هیچی به عنوان صد درصد نداریم این حجاب هم ی مسئله مربوط به آگاهی و شخصیت انسان هیچ وقت نمیشه بگی همه با حجاب ها خوبن همشون بدن اصلا نیست در جهانه همچین حرفی من رفیق با حجاب ندارم الان ولی خودم با حجابم چرا؟چون به شدت اخلاق تاکسیک و سمی داشتن ولی دوستای بی حجابم بهترن من نمیام بگن چون اون بد بود بقیه هم بدن و شما درمورد جهات سومی هم ی نظریه ای دادی که باز کلا اشتباه بود حالا اونو بیخیال درمورد مردای ایرانی هم نمیشه هر نظری داد چون مثل همون با حجاب ها ک گفتم همه مدل آدمی پیدا میشه من با توجه به فرهنگ و با توجه به حداقل ۵۰ ۶۰ ۷۰ سال گذشته حرف زدم