در ضمن واقعیته مردی که زن چادری بخاد بدونه زنش دوست پسر داشت بهش میگه جندن پس طرفداری این مردای جاهل و نکن به آدم خایه مالی مردا این روزا میرینن درست عین طناز
یجا گفتی تایپک بزنم همه پسرا میگن زن چادری میخایم که اینجوری نشد گفتم جهان سومیم من چون لخت نیستیم ب ...
بفهم حرفتو من برای کسی پاچه خواری نکردم چی میزنی من میگم کسایی ک با حجابن همشون اونطوری که تو گفتی نیستن و نمیشه گفت تو دوتا آدم به درد نخور دیدی که اهل غیبت و قضاوت باشن همشون همونن تو الان خودت نمونه ای آدم بی شعور و بی ادب و فاقد شخصیتی این همه حرف زدی من هیچ توهینی بهت نکردم ولی واقعا کافیه دیگه تو گفتی میخوای آزادی داشته باشی و فلان من هیچ وقت نگفتم کس یک آزادی میخواد خرابه ولی من گفتم با ی شخصی تازه ب قصد ازدواج صحبت میکنم سریع انگ خراب بودن زدی خانومم محترم تو خودت چادری نیستی و بد قضاوت کردی خدا باشه شاهد که نمیبخشمت حالا برو هرجا میخوای جار بزن بگو اونی ک اهل قضاوت چادریان برو باریکلا
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
در ضمن واقعیته مردی که زن چادری بخاد بدونه زنش دوست پسر داشت بهش میگه جندن پس طرفداری این مردای جاهل ...
به قول اون دوستمون کسی ک بخواد عشق ابدی رو ملاک قرار بده و اصلا وقتشو براش بزاره نه تنها حق اظهار نظر نداره بلکه حرفاش کلا بی پایه و اساس جات بودم جای عشق ابدی یکم کتاب میخوندم من واقعا حرفی باهات ندارم هیچی حالیت نیست درضمن تعریف جهان سومی هم بزن گوگل بخونی یاد بگیری جهان سومی بودن ربطی به فرهنگ یا هیزی مردا نداره آناهیتا ببر بالا خیلی بخوام برات توصیح بدم جامعه ای ک از لحاظ اقتصادی ضعیف باشه میشه جهان سوم حتی در این حد هم سواد نداری بعد مدعی سواد هم میشی
در ضمن واقعیته مردی که زن چادری بخاد بدونه زنش دوست پسر داشت بهش میگه جندن پس طرفداری این مردای جاهل ...
ما مذهبی ها و ما با حجاب ها حداقل من که اینجوریم ا راحت به بقیه انگ هرزگی و جنگی نمیزنم آنقدر سطحت پایینه و بی پایه و اساس حرف میزنی که ترجیح میدم هیچ جوابی بهت ندم تایپک هم قفل میکنم گفتم بهت چون نه سواد کافی داری نه شعور و شخصیت کافی داری دوتا مذهبی نما دیدی گیر دادی چادریا اهل قضاوتن ولی این بحث به خوبی نشون داد کی اهل قضاوت و کی سرش تو باسن و زندگی بقیس کسی که عشق ابدی باشه ملاکش برای تصمیمتاش و کسی ک آنقدر راحت به بقیه انگ بزنه و کسی که حتی ندونه تعریف جهان سومی چیه و تحت تاثیر حرفای بقیه باشه اصلا در حدی نیست بخوام باهاش منطقی بحث کنم درضمن من اگه با کسی صحبت میکنم تازه به قصد ازدواج کلی فکر کردم ک بدونم آیا مناسب من هست یا ن و مهم تر اینکه تمام افراد خانوادم حتی پدر بزرگم باخبرن ولی به خاطر شهرتش و به خاطر ی سری مسائل منطقی پدرش میگه باید صبر کنیم پس آنقدر راحت قضاوت نکن این لفظی ک ب کار بردی آنقدر سنگین بود ک من حتی الانم حاظر نیستم بگم چیزی ک خودت هستی ب بقیه تعمیم ندی جای عشق ابدی ۴ تا کتاب بخون با سواااادددد از تاریخ بیداری ایرانیان شروع کن بای بای