2777
2789

دخترا تو کلاسمون از اکیپشون انداختنش بیرون منم خودم تنها تنها بودم اومده با من میگرده 

با اینکه اونوقت که تو اکیپ بود همش کارش مسخره کردن من بود 

بعد دخترایی که تو اکیپش بودن از این بی خانواده های بی بندو بار امروز دختره اومده گیر داده به من میاد ازش طرفداری می‌کنه با اینکه من اصلا هیچی تقصیری نداشتم الکی گیر دادن بهم  دختره مثل سگ باهاش رفتار می‌کنه ولی هنوز از گوهش میخوره 

بنظرتون باهاش قطع ارتباط کنم؟ 

بخدا خودم تنها باشم دیگه تنهایی برام عادی شده ولی عادت ندارم با آدم بی بند و بار بگردم گندش کنم که آخرش بره پشتم گوه بخوره مسخرم کنه

تنهایی بهتر از بودن با کسیه که اینطوریه. 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه به حال ناخوش الانت منم باهات موافقم

من از اولش هم ازش بدم میومد 

ولی کلا محیط مدرسه جوریه که همه اکیپ اکیپ میشن میشینن 

و حرف میزنن خودت تنها باشی یجوریه

ولی خداروشکر دیگه سال آخره

وقتی خودم تنهام همه بهم میگن این کسخلو ببین کسی باهاش نمیگرده ولی بهتر اصلا برام مهم نیست دلم نمی‌خو ...

کسی که تنهاست مشکلی نداره که، تو جوری رفتار کن که یعنی نیازی به حضور کسی نداری، وقتی تنهایی خودت رو مشغول کن، کتاب بخون، با گوشیت کاری انجام بده و اینطوری نشون نده که انگار تنهایی اذیت کننده است 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))