2777
2789

لطفا راهنماییم کنید واسه جهيزيه چ چیزایی نیازه چ چیزایی نیس ک بیخود پول ندم خرج الکی نشه ب جاش چیزایی ک نیازه رو بگیرم 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

چیا خریدی و چقد پول داری

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم چیزای سنگین مثل لباسشویی یخچال یا تلویزیون رو بسپار به داماد بتونی دوتخته فرش گاز سر سفره پذیرایی بالشت و تشک اینا ساعت دیواری وسایلات آشپزخونه 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

یخچال،تلویزیون جاروبرقی، ماشین لباسشویی،فرش، گاز، خردکن یا مولینکس،اینا برقی های اصلی هستن

برقی های فرعی(سبزی خوردکن، فر، ابمیوه گیری، همزن، چرخ گوشت، اسیاب، پنکه یا کولر، میوه خشک کن، پلوپز، بخارپز

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

چیا خریدی و چقد پول داری

نمیدونم من خبر ندارم مامان بابا میخوان بخرن تو ی هفته میتونن همه چیو آماده کنن ولی گفتم اول اینجا سوال کنم خرج الکی نشه 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

بنظرم چیزای سنگین مثل لباسشویی یخچال یا تلویزیون رو بسپار به داماد بتونی دوتخته فرش گاز سر سفره پذیر ...

اینا با خودمن خودمون قبول کردیم بخریم ولی وسایل  ریزه ها آشپزخونه رو  گیجم

اینا با خودمن خودمون قبول کردیم بخریم ولی وسایل ریزه ها آشپزخونه رو گیجم

خوب از این سرویس آشپزخونه ها بگیر که همه چی هستن سرویس توالت و حمام اینا ...من باشم همه رو ست میخرم که همه چی توش باشه 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

نمیدونم من خبر ندارم مامان بابا میخوان بخرن تو ی هفته میتونن همه چیو آماده کنن ولی گفتم اول اینجا سو ...

یخچال 

گاز 

ماشین لباسشویی 

توستر

چرخ گوشت 

ابمیوه گیری 

خردکن 

فرش 

سرویس قاشق چنگال 

سرویس ۱۲ نفره چینی 

سرویس ۶ نفره چینی 

لیوان برا شربت چای 

پتوتشک بالش 

مبل 

جاکفشی 

کمد 

سردیس خواب تخت رو تختی میزآرایش 

میز تلویزیون تلویزیون 

پنکه

بخاری

سفره 

سرویس دمی کامل

سرویس پلاسکو 

سرویس آشپزخونه 

سردیس قتد چای همون پا سماری 

کتری قوری 

سرویس ملاقه

سرویس قابلمه 

ابکش و لگن استیل 

همزن 

میوه خوری شیرینی خوری 

اینا فعلا یادم بود

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
یخچال گاز ماشین لباسشویی توسترچرخ گوشت ابمیوه گیری خردکن فرش سرویس قاشق چنگال سرویس ۱۲ نفره چینی سرو ...

ممنونم گلم 😘