2777
2789
عنوان

چطوری از شوهرم عذرخواهی کنم

659 بازدید | 21 پست

بچه ها من شوهرم موقتا یه شهر دیگه زندگی میکنه و از چند روز پیش اومده بود بهم سر بزنه، بعد شوهرم یه همکار خانم داره من ازش خیلی بدم میاد و کلا شخصیت جالبی نداره بعد برای این خانم یه مشکل بزرگ میش اومده(یه اشتباهی کرده منجر به فوت یه ادم شده) تو این ۴ ۵ روزی که شوهرم پیشم بود ۱۶ بار بهش زنگ زده که ۷ بارش رو شوهرم جواب داده ۹ بارش رو جواب نداده هربار بیست دیقه نیم ساعت این خانم حرف زده. منم عصبانی شدم و دعوا کردم با شوهرم که به چه حقی خلوت ما رو بهم میزنه مگه نمیدونه اومدی به من سر بزنی و ... اینا

شوهرمم عذرخواهی کرد ولی توجیهم میکرد هی میگفت اره خب فشار زیادی هم روشه و اشتباه بزرگی کرده و اینا. منم گفتم خب بره به شوهر یا دوست پسر خودش بگه چرا تو و بازم بحث بالا گرفت ولی اخرش تموم شد

پایین بقیه‌ش رو مینویسم

بعد قبل اینکه راه بیوفته برگرده بره تهران گفت رابطه داشته باشیم منم وقتی از نظر روحی اوکی نیستم با شوهرم خیلی برام سخته ولی قبول کردم ولی خب دردناک بود برام و بهش گفتم یه قشقرقی به راه انداخت که اخلاقت اینه بعد انتظار چی داریتو مگه زن ایده الی هستی که گیر میدی چرا فلانی بهت زنگ میزنهاصلا غلط کردم اومدم پیشت من جقدر احمقم ۶۰۰ کیلیومتر پا شدم اومدم تا اینجا پیشت باشم بعد تو برام ناز میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد قبل اینکه راه بیوفته برگرده بره تهران گفت رابطه داشته باشیم منم وقتی از نظر روحی اوکی نیستم با ش ...

به نظرم لزومی نداشت بخاطر اون زن باهات اینطوری حرف بزنه معذرت خواهی لازم نیست ولی شوهرتو ول نکن که عرصه برا اون زن باز بشه تند تند زنگ بزن ، تصویری حرف بزنید و اینا 

همکار خانم هیچ جوره تو کتم نمیره دیگه

این اختلافات بخاطر دوری و دلتنگی طبیعی ان شاالله هرچه زودتر نزدیک هم باشید تا این اختلافات کمتر بشه

من موردی ندیدم که شما باید عذرخواهی کنی

و برعکس این همسرتون که باید عذربخواد درست ایشون کادر درمان اما موظف به بیماران خودش پاسخ بده نه به دردودل همکاراش!

بعد مدت ها اومده پیش شما و اون تایم حق شما بوده اگه بیمار بود من حق رو به ایشون میدادم اما همکار اونم فقط برا دردودل نه صرورت جای هیچ توجیهی نداره

میتونست جواب همکارش نده و ایشون ناراحت بشه به جای اینکه شما ازین اتفاق ناراحت باشی

بنطر من با مشاور صحبت کنید تا مشاور ایشونو اگاه کنه ک خودش مقصر و اینجا حق با شما بوده چون نسبت بشما جبهه داره

عذرخواهی هم از نظر من درست نیس نه از روی لجبازی بخاطر اینکه عذرخواهی یعنی من قبول دارم از عمد رابطه نگرفتم در صورتی ک شما شرایطش رو نداشتید ولی بااین وجود قبولم کردین

ولی تماس تلفنی داشته باشید و در ارتباط باشین بدون اینکه عذرخواهی کنید

اگرم خواستید راجبش تلفنی صحبت کنید 

بهشون با ارامش بگید من میدونم خیلی وجدان کاری داری و دلت برای آدما میسوزه  و این از محبتت هست و انسانیت داری

اما منم جزو همین آدم ها هستم تازه با این تفاوت که من همسرت هستم و بهت حس عاطفی دارم  دوری تو برام خ سخت و بعد مدت ها تورو میبینم دوس دارم همه این فاصله باتوجه و وقت گذاشتن تو رفع بشه

من دلم میخواست بین  ناراحتی من و ناراحتی همکارت من رو انتخاب کنی و اجازه ندی من ناراحت بشم

درست رابطه خوب پیش نرفت اما این بخاطر شرایط روحی من و نه من تنها! بلکه همه خانم های رو کره زمین وقتی از نظر روحی ازرده خاطر باشن درست نمیتونن رابطه برقرار کنند برعکس اقایون

بگو این مسئله علمی و خودش میتونه سرچ کنه

ایا برعکس بود تو دلخور نمیشدی ک من ناراحتی همکارم رو بتو ترجیح بدم؟اونم بعد این همه مدت دوری

اما بهترش این مشاور بهش اینارو  بگه