2777
2789
عنوان

یه آقایی از صبح خوابیده بود تو کوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 58 پست

چه خواستگار عاقلی!!!میخواسته معروف بشه که شد

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂

@ابریشم_پنجک‍ 

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

خوابش میومده یا اینکه خورده زمین بعد خواب به خواب رفته

شایدم زمین گرم بوده گفته بذار یه دست بخوابم میچسبه

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

یاد شوهرم افتادم . اون وقتا دلم کباب میشد براش . تو کوجه نمیخوابید داد و بیداد نمی کرد ولی خیلی تلاش کرد بیچاره . دست به دامن خیلیا شد 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بیچاره دختره چه شانسی داره طفلک🤣🤣🤣🤣

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
یاد شوهرم افتادم . اون وقتا دلم کباب میشد براش . تو کوجه نمیخوابید داد و بیداد نمی کرد ولی خیلی تلاش ...

دقیقا شوهر منم سه ماه تموم تو راه مدرسم بود

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین