2777
2789
عنوان

یه آقایی از صبح خوابیده بود تو کوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 58 پست
یاد شوهرم افتادم . اون وقتا دلم کباب میشد براش . تو کوجه نمیخوابید داد و بیداد نمی کرد ولی خیلی تلاش ...

عزیزم♥️🫠

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

خدایااااااا چرا چیزی راجبش نمی‌دونید حرف میزنید اسی شما از کجا فهمیدی جواب رد بش دادن رفته خوابیده کمتر داستان بسازید بس کنید قضاوت و خاله زنک بازیو

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرده ک مال خوده آدم نباشه حلواش برا دهن شیرین میاد نمیدونیم درد دلش چیه خدا حالشو خوب کنه ب مر ...

منم نمیدونم مشکلش چیه ولی میدونم راهش این نیست

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

خدایااااااا چرا چیزی راجبش نمی‌دونید حرف میزنید اسی شما از کجا فهمیدی جواب رد بش دادن رفته خوابیده ک ...

باشه هرچی شما بگی😊

یس یاد عشقم افتادم به هر دری زد خونوادم قبول نکردن چون به یه دلیل مسخره که غریبه ست و واقعا از همه ...

بهم رسیدید؟🫠

چقدر قوی☹

اگ عجله ای ک با همین نت تری جی دان کنم ولی قول نمیدم مث این تو کوچه بیاد بخوابه نهایت دوبار با گل بیاد پشت شیشه 

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

اگ عجله ای ک با همین نت تری جی دان کنم ولی قول نمیدم مث این تو کوچه بیاد بخوابه نهایت دوبار با گل بی ...

وااای😂😂😂😂

بیا پی یه چی بگم

دختر آبجی چرچیلم ممنون میشم اشتباه نگیرید🙏