2777
2789
عنوان

زندگی بدون هیچی با یه بچه

707 بازدید | 58 پست

بدون حمایت کسی شدنیه?دلم میخواد جدا شم ولی حانوادمم ازلحاظ مادی نمیتونن کمک کنن میخوام مهریه رو ببخشم ب جاش بچمو بگیرم خستم بخدا

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنری چیزی داری میتونی بری سرکار؟ 

نیاز های اون بچه رو باید رفع کنی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

طلاق همینجوری نمیشه که پشتوانه میخواد

آخه حانوادم نمیتونن ندارن خودشون ،اینم نداره حتی اگه مهریم رو اجرا بزارم هیچی نداره ک ازش بگیرم ،واقعا اززندگیم بریدم یه آدم هیچی ندار گستاخ حرومزاده 

یکم صبر کن 

تلاش کن شرایط رو بساز کار کن بتونی احتیاجات رو تامین کنی

حضانت بچه هم بگیر مهریه هم بگیر

بهتره با یه وکیل مشورت کنی 

🇮🇷در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...🇮🇷

جدا بشی همسرت باید نفقه بچه اتو بده. یه پولی حداقل بگیر اگر اوضاعش خوبه. بعدم برو سر کار

ن بابا سر همون میخوام ببخشم چون هیچی نداره ک ازش بگیرم هییچی 

باید خودت سبک وسنگین کنی، ما تو زندگیت نیستیم برات نسخه بپیچیم.

اگر واقعا با هم تفاهم ندارید جدا بشید خدا گفته خودم رزق هر دو فرد جدا شده  را میدم.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

یکم صبر کن تلاش کن شرایط رو بساز کار کن بتونی احتیاجات رو تامین کنیحضانت بچه هم بگیر مهریه هم بگیربه ...

ن خودم پولی دارم ن این حرومزاده ی بی شرف ،هیچی نداره ن خونه ن ماشین ن پس انداز هیچی 

بدترین شرایط هم باشه تو خونه ت الان،میتونی مدیریت کنی.ولی بخوای جدا شیبحرانذعاطفی بچه ای فانی میشه با اینکه تو باید هی بری سرکار که نون شب محتاج نباشید بعد بدتر از الان بهش بی توجهی میشه...اگه قراره سختی بکشی،بمون زندگی الان رو ترمیم کن.