2777
2789
پنجاه هزار تجویز شده

اگه تجویز شده که خب خودش مینویسه چطور مصرف شه

۵۰ ماهانس معمولا

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

پنجاه هزار رو برای کسی که کمبود شدید داره یک ماه اول هفتگی میدن بعد فاصلشو زیاد میکنن ولی روزانه نه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزانه بهترهدوز۱۰۰۰ روزانه ست

برای منم گفت ویتامین د دوز هزار رو روزانه باید بخوری تو آزمایش کمبودشو نداشتم ولی گفت روزانه خیلی خوب هست

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

اول بهم شربت نمیدونم‌چی بود دادن نتوانستم بخورم حالا قرص داده

عددش چنده ،اگه زیر ده هست تا ۴هفته ،هفته ای یکی ...

اگه بین ۱۰تا۳۰ دوهفته یکی 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
برای منم گفت ویتامین د دوز هزار رو روزانه باید بخوری تو آزمایش کمبودشو نداشتم ولی گفت روزانه خیلی خو ...

اره روزانه بهترینشه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.