2777
2789
عنوان

زندگی بدون هیچی با یه بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 58 پست
خب پس چجوری میخوای طلاق بگیری آخه

ن اینجا میتونم بمونم ن اونجا برم بخدا نمیدونم چ غلطی بکنم 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مهرمم بخشیدم بچمو‌گرفتم..کار هم گیرم نمیاد..بین خودمون شاید خودمو بچمو بکشم با گاز یا دارو...

الان کجایی ؟کارایه طلاقت تموم شد ،چرا گیر نمیاد کجایی تهرانی؟

عزیزم باز خودت تنها بودی یه چیزی بچه ات میخوای چیکار کنی ؟؟میتونی بهش بگی نخور نپوش مدرسه نرو لوازم تحریر نخر ؟؟؟مریض نشو دکتر نرو دارو نگیر؟؟؟باید پول داشته باشی اگر میخوای جدا بشی و دوم اینکه حداقل 5 تا سکه ات بگیر تا بتونی یه خونه کرایه کنی چرا مهریه ات ببخشی اخه بعدا پشیمون میشی چون اخر س. بچه میره اون سمتی که بیشتر بهش میرسن و پول میدن و آسایش اونجاست اینو از رو هوا نمیگم دیدم دور و برم که میگم مهریه بخشیده که بچه شو بگیره ولی خب اخر سر بعد از یک سال بچه رفته سمت خانواده پدریش چون پول دارن و بهش میرسن میتونن مسافرت ببرنش براش گوشی بگیرن و کلی چیزای دیگه پس بی گذار به آب نزن 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

ببین شرایطتت برای طلاق مناسب نیست سعی کن محیط خونه ات رو برای بچه ات امن نگه داری و تمام تلاشتو بکنی اول یه هنر درامدزایی یه کاری چیزی جور کنی اگه توی این شرایط که خرج خودت و بچه ات با یکی دیگه اس سقف بالا سرتم تامینه نتونی این کارو کنی کلا تا آخر عمرت فکر طلاقو از سرت بیرون کن

عزیز دلم بچه بدون پول و پشتوانه یعنی مصیبت روی سرت پیر میشی داغون میشی دور از جونت عقلت کمه حضانت دس ...

مهریه هم بزترم اجرا هیچی نداره ک چیزی دستمو بگیره ن خونه ن ماشین ،بعد اینا کلا روانین بچمو روانی میکنن بخدا 

طلاق بدون پشتوانه که نمیشه ...اول ببین میتونی کار پیدا کنی ..حقوقش چقدره ...انقدری هست که یه مقدار به خانوادت بدی مادرت قبول می‌کنه بچه رو نگه داره ...می‌خوام بگم قضیه رو به کم سبک و سنگین کن ببین اوضاعت بدتر میشه یا بهتر...تو دیوار رو بگرد ببین شغل مناسبی هست تلفن بزن به صاحب کار باهاش صحبت کن ولی نگو جدا شدم فقط شرایط کار رو بپرس

بچه ات رو نیاز مگه اینکه واقعا بخوای با تمام وجود بدبخت بشی

یعنی بچرو بگیرم بدبخت میشم

من مهرمم بخشیدم بچمو‌گرفتم..کار هم گیرم نمیاد..بین خودمون شاید خودمو بچمو بکشم با گاز یا دارو...

عزیزم لطفا این کارو نکن ، برو ویزیتوری ، دلالی ، داخل داروخانه فروشگاه ها مرکز خرید ها ، برو توی خونه ماست بزن سفارش بگیر داخل ظرف های سفالی بفروش ، غذا درست کن بفروش سفارش بگیر ولی به خودکشی فکر نکن می‌دونم سخته اوضاع جامعه داغونه ولی ناامید نباش تلاش کن خدا راهتو باز می‌کنه ، بعد از خودکشی قرار نیست به آرامش برسی 

ببین عزیز اگر توانایی و امکان و موقعیت کار پیدا کردن داری، اینکه تو محیط زندگیت کار میشه پیدا کنی؟ اینکه ی هنری داری؟ اینکه مهارتی داری؟ اینکه میتونی ی اتاق برای خودت جور کنی برای زندگی؟ اینکه در کنار کار میتونی بچت رو هندل کنی؟ اینکه قدرت و تحمل مطلقه بودن رو در محیط زندگیت میتونی تحمل کنی؟  طلاق بگیر، 

اگر نه پس تحمل کن و راه دیگه ای پیدا کن،

بعضیا شهرشون کوچیکه کار نیست، خونه نمیدن، بچه رو نمیتونن نگه دارن برن سرکار  ،محیط خاله زنک هست و فشار زیادی رو آدم میاد، اینجا واقعا تحمل کردن بهتر از طلاقه