maghz مدیر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 4952 عنوان زندگی بدون هیچی با یه بچه | مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 58 پست بدون حمایت کسی شدنیه?دلم میخواد جدا شم ولی حانوادمم ازلحاظ مادی نمیتونن کمک کنن میخوام مهریه رو ببخشم ب جاش بچمو بگیرم خستم بخدا خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 1404/07/12 | 10:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیام۱۳۷۲ عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 2922 لطفا در هر شرایطی کنار بچه ات باشهبچه بدون مادر نابود میشهانشاالله خدا خودش کمکت کنه بهترین ها واست اتفاق بیفته
maghz مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 4952 برو آرایشگری خیاطی، پیش خانوادت باش لاقل کرایه خونه ندی آره جداشم یکی دوسالی بایدپیش اونا باشم هرند اونا خودشونم الان مستاجر شدن🥲 خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست
_drbita_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 3485 ن خودم پولی دارم ن این حرومزاده ی بی شرف ،هیچی نداره ن خونه ن ماشین ن پس انداز هیچی نمیتونی کار کنی؟ 🇮🇷در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛ اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...🇮🇷
maghz مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 4952 نمیتونی کار کنی؟ ن بچم کوچیکه ،کارم کنم پولشو نمیده خودم که خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست
نگینnegin عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 1026 آره جداشم یکی دوسالی بایدپیش اونا باشم هرند اونا خودشونم الان مستاجر شدن🥲 خداکمکت کنه
نووید عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 703 آخه حانوادم نمیتونن ندارن خودشون ،اینم نداره حتی اگه مهریم رو اجرا بزارم هیچی نداره ک ازش بگیرم ،واق ... خب پس چجوری میخوای طلاق بگیری آخه
maghz مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 4952 نه عزیزم سخته....مشکلت چیه با شوهرت؟ خیلی یزا روانیه کلا خودشیفتس ،همیشه حق ب جانبه قهرو هست دست بزن داره بد دهنه روان برام نزاشته بخدا خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست
_drbita_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 3485 ن بچم کوچیکه ،کارم کنم پولشو نمیده خودم که کار در منزل پیدا کنادمینی تایپ بسته بندی و اینا 🇮🇷در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛ اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...🇮🇷
sofia2020 عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 290 هعی خواهر مام از این تصمیما زیاد گرفتیم آخرشم نشستیم بچه هامونو بزرگ کردیم جدا شی ک چی بشه همشون همینن یکم بالا پایین بچه پدومادرو با هم میخواد
maghz مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 4952 ینی از اول ندار و بی پول بود؟؟ آره ،فقط خونه ک مال باباشه نشستیم ازاول ماشین هم داشت فروخت الان یه موتور قراضه داره فقط خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست
mahoriii عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 669 من مهرمم بخشیدم بچموگرفتم..کار هم گیرم نمیاد..بین خودمون شاید خودمو بچمو بکشم با گاز یا دارو...
فریاد_بی_صدا_ عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 4173 بچه رو گرفتی بری تو کدوم خونه... گیاه که نیستید خرج دارید.. بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند...
maghz مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 4952 بدترین شرایط هم باشه تو خونه ت الان،میتونی مدیریت کنی.ولی بخوای جدا شیبحرانذعاطفی بچه ای فانی میشه ب ... بخدا ۹ساله دارم با چنگ و دندون زندگیو نگه میدارم ازتلاش یه نفره دیگه بریدم بخدا ،خونه ای ک پرازدعوا وداد وفهش وکتکه بنظرم خیابون بهش شرف داره. لعنت ب عدالت خدا ک خودمم توهمچین خونه ای بزرگ شدم بختمم همونجوری شد بخت بچمم مثل خودم خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست
وکیل1404 عضویت: 1403/11/25 تعداد پست: 202 عزیز دلم بچه بدون پول و پشتوانه یعنی مصیبت روی سرت پیر میشی داغون میشی دور از جونت عقلت کمه حضانت دست باباش هفته ای ببینش و مهریه ات هم بگیر
maghz مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 4952 بچه آت چند سالشه ؟ اگه بزرگه و میتونی بذاریش پیش پدر و مادرت و خودت بری سر کار ، درآمد داشته باشی جد ... الان ک ن کار دارم ن درآمد جداشم اره بچمو باید بزارم پیش مامانم ۶سالشه ،اوماهم خودشون مستاجر🥺خدایا خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست