2777
2789

رفلاکس شیر ک بخوره همون شیر تازه ک خورده بالا میاره  کولیک پاهاشو جمع میکنه تو شکم و قرمز میشه گریه میکنه  ببرش دکتر بهش شربت میده واسش بگو دکتر خودش تشخیص میده رفلاکسه یا کولیک 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کولیک دلدردی که ساعت داره.شب هاست عموما

نفخ:دل‌درد بخاطر آروغ نکرفتن،بخاطر خوردن غذای نفاخ یا درست شیر ندادن.

داروی اینها با تجویز پزشک:انواع داروهای کولیک که باید ببینی مدومغبه بچه ت نیفته یا دایمتیکون.

بچه موقع ابنها،خودس رو حالت جنینی جمع می‌کنه تو شکمش

رفلاکس:دل‌درد نیست.اسید معده برمیگرده بچه سکسکه،سرفه می‌کنه گاها.دهنس رو مزه مزه می‌کنه.موفع گریه،خودش رو به پشت هم می‌کنه.خوابش خرکوشیه.راه حلش:آروغ کرفتن،به شکم نخوابوندن،موق خوابیدن به پشت،با کمک بالست،سطح زیرش شیب دار باشه.دارو فقط اگر خیلی حاد باشه میدن.و شیرخشک خاص میدم.

شما چک کن احتمالا شیرخشک هم که میدیربه بچه نمیسازه.

سلام مامان عزیز 🌸

کاملاً درک می‌کنم نگرانی‌ات رو، گریه نوزادان واقعا دل‌آزار و استرس‌زاست. فرق کولیک با رفلاکس نوزادی اینطوریه:

• کولیک معمولاً از ۲–۳ هفتهگی تا ۳–۴ ماهگی دیده می‌شود. بچه ناگهانی و شدید گریه می‌کنه، اغلب عصرها، دست و پاهاش رو جمع می‌کنه به سمت شکم، صورتش قرمز می‌شه و زور می‌زنه. شیر خوردنش معمولاً طبیعیه و خودش بعد از مدتی آروم می‌شه. معمولاً با افزایش سن خودبه‌خود بهتر می‌شه.
  • رفلاکس نوزادی می‌تواند از تولد شروع بشه. علائمش شامل گریه با درد یا سوزش شکم، برگشت شیر به دهان، تف کردن شیر، و درد موقع خواب یا بعد از تغذیه است. ممکنه شیر گرفتن برای بچه سخت‌تر باشه و یا شیر زیادی بالا بیاره. رفلاکس ممکنه نیاز به ارزیابی پزشکی و دارو داشته باشه.

💡 نکته مهم: اگر مطمئن نیستی که کولیکه یا رفلاکس، حتماً با پزشک کودک یا فوق تخصص گوارش کودکان مشورت کن تا مطمئن بشی مشکلی جدی نیست.

برای اطلاعات بیشتر و تکنیک‌های علمی و کاربردی آرام کردن نوزاد، حتماً کانال یوتیوب دکتر کودک شما | DoctorKoodakShoma رو دنبال کن 🌷

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1