2777
2789
عنوان

دخترم رفت🥺🥺🥺😔😔😔 دلمم رفت باهاش

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 46 پست
به نظرم تو این شرایطی که داری و داره یه مدت بهتره نره مدرسه.واقعا هیچی نمیشه نره ولی اینطوری با این ...

خیلی عقب میفته سختی زیاد کشیدم تا اینجا رسیده تک و تنها

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

عزیزم از ته دلم از خدا میخوام اوضاع رو بر وقف مرادت پیش ببره و کمکتون کنهبا خیال راحت بسپارش بخدا

ممنونم عزیزم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدارس خاص رو نمی دونم ولی مدرسه های بچه های من حتی مدرسه دخترانه راننده ها مرد هستن ،خود مدرسه ها هم ...

برای مدرسه پسر من گفته بودن فقط از راننده های مورد تایید تاکسیرانی و پیمانکاری که معرفی میکنن سرویس بگیرید. حالا نمیدونم ازشون سفته میگیرن ، تست میگیرن چیکار میکنن.

خطرناکه قطعا

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

واای🥺😭 مثل فرشته هایی الهی خدا خودش دستت رو بگیره

فداتشم عزیزدلم . براش خوندم
یادت نره ها منتظرم هر روز تگم کنی . میترسم یادم بره

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

خیلی عقب میفته سختی زیاد کشیدم تا اینجا رسیده تک و تنها

عزیزم میدونم.الان خوندم تاپیکاتونو به شرایط سختتون پی بردم.ماشاالله به شما که چه مادر قوی ای هستید.ان شاالله خدا سایتونو حفظ کنه بالا سر بچه هاتون

ممنونم عزیزم

عزیزم چون مدرسه خاص میره و اینهمه مضطربی اشکال نداره هر وقت مشکلی برات پیش اومد نهایتا زایمان هم کردی نفرستش مدرسه بذار تکرار پایه بخوره دیگه سال بعد نی نیت بزرگتر شده با هم میرید

سلام عزیزم امضاها حال کنه مثل بچه ی من....ولی چون پیشرفت نداشت تومدرسه خصوصی نوشتم تا بتونه راحت بره وبیادوفقط توجامعه باشه و پیشرفت کنه برام مهمه...نگران نباش گلم میگذره این روزا مون برای کوچولوت آیت الکرسی میخونم ....

فداتشم عزیزدلم . براش خوندمیادت نره ها منتظرم هر روز تگم کنی . میترسم یادم بره

مهربون خانم❤️❤️

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

مهربون خانم❤️❤️

عزیزمی ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

عزیزمی ❤️

🦋🤍🦋

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

فداتشم عزیزدلم . براش خوندمیادت نره ها منتظرم هر روز تگم کنی . میترسم یادم بره

فدات بشم الهی خدا به قلب مهربونت نظر کنه حاجاتت براورده بشه

فدات بشم الهی خدا به قلب مهربونت نظر کنه حاجاتت براورده بشه

خدانکنه بمونی برا خانوادت عزیزم . فداتشم گلم دعا کن به امضام برسم خیلی سختی دارم میکشم تو خونه ی بابام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه آیت الکرسی و یه حمد خوندم، ان شاءالله در پناه امیرالمومنین باشیدبرای بچه تو راهیت یه قربونی ببرید

ممنونم عزیزم

خدانکنه بمونی برا خانوادت عزیزم . فداتشم گلم دعا کن به امضام برسم خیلی سختی دارم میکشم تو خونه ی باب ...

الهی هر رشته ای میخوای بهترینش رو قبول بشی پزشکی مهندسی هر چی که میخوای بهترین