2777
2789
عنوان

دخترم رفت🥺🥺🥺😔😔😔 دلمم رفت باهاش

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 46 پست
همون مدارس خاص سرویس معتبر دارن نگران نباش گلم هزینه هاش و هم خودشون می دن تو سرویس گروهی هیچ اتفاق ...

رایگان هم هست امسال 

حجت الله الماسی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه هزینه سرویس مدارس استثنایی براساس قانون برنامه هفتم برعهده دولت و شهرداری است گفت: هزینه سرویس برای همه مدارس استثنایی در تمام کشور رایگان است و پولی از والدین گرفته نمی‌شود.

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

خدا شفاش بده

بزرگ‌ترین مشکل من با بزرگسالی اونجاییه که دیگه نمی‌تونی مثل زمان نوجوانی رویا‌پردازی کنی:)از واقعیت‌های زشت دنیا، دل‌زده‌ام و دلم می‌خواد تو سرزمین رویاهام زندگی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رایگان هم هست امسال حجت الله الماسی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه هزینه سرویس مدارس استثنایی بر ...

می‌ترسه حق داره ،نمیتونه اطمینان کنه چون دخترش نمیتونه تعریف کنه وحرف بزنه اگر اتفاقی بیوفته  

می‌ترسه حق داره ،نمیتونه اطمینان کنه چون دخترش نمیتونه تعریف کنه وحرف بزنه اگر اتفاقی بیوفته

راننده سرویس خانوم هم هست.

و قطعا به قول اون دوستمون، کسی که برای سرویس مدارس استثنایی انتخاب میشن باید معتمد باشن . چون همه شرایطشون توی استثنایی همین هست

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

ایشاالله جا هست سلامت باشه

ممنونم عزیزم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

بمیرم برات چشم🥺

ممنونم عزیزم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

انشاالله هم گل دخترت هم خودتون و نینی سلامت باشید.آیت الکرسی خوندم براتون تو ذهنم موندی براتون دعا م ...

یک دنیا ممنونم

الهی دورت بگردم عزیزدلم . انشالله به سلامت میره و برمیگرده فداتشم . براش ده تا توحید میخونمهر روز صب ...

واای🥺😭 مثل فرشته هایی الهی خدا خودش دستت رو بگیره

راننده سرویس خانوم هم هست.و قطعا به قول اون دوستمون، کسی که برای سرویس مدارس استثنایی انتخاب میشن با ...

مدارس خاص رو نمی دونم ولی مدرسه های بچه های من حتی مدرسه دخترانه راننده ها مرد هستن ،خود مدرسه ها هم هر جا رفتم یک بنر زدن در انتخاب راننده سرویس خود دقت کنید مدرسه هیچ مسولیتی و ضمانتی رو قبول نمیکنه

من آیت الکرسی خوندم برای هر دو تون.از امضات مشخصه چقدر درگیری فکری داری و مضطربی. از خدا میخوام به د ...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده

ایشالا به حق حضرت معصومه حل بشه مشکلت و سلامتیشو بدست بیاره و سالم و راحت زایمان کنی توروخدا بارداری ...

الهی امین

سعیده من خیلی برات ناراحتم تا چند وقت پیش باید برای شوهرت دعا میکردیم الانم که دخترت،شرایط همسرت بهت ...

اینا جورین که خوب نمیشن من امیدم نمیدونم الکیه یا نه