2777
2789

سلام دوستان شرایط دخترمو داخل امضام گفتم💔 شاید برای شما مسخره باشه بکید این دیوونه چی میگی ولی امان از دل منه مادر😭😭

🍀🍀🍀🍀 میشه به نیت اینکه دخترم سلامت بره و برگرده و امسال به خوشی برامون تموم بشه بگذره هر دعایی که به دلتون میفته و خودتون حاجت میگیرید به نیت دختر من که اسمم سعیده اس بخونید🍀🍀

فکر کنین برای خواهر یا دختر خودتون میخونید چون من کسی رو ندارم😔الهی خدا خودش عوضش رو بهتون بده دلتون رو شاد کنه مشکلاتتون رو حل کنه👈👈👈خداوند به موسی فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود.! موسی عرض کرد چگونه؟ خداوند فرمود: به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ا ی.🍀

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

عزیزم خیلی سخته واقعا

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا کسی نیس ببره بیاره

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

الهی دورت بگردم عزیزدلم . انشالله به سلامت میره و برمیگرده فداتشم . براش ده تا توحید میخونم
هر روز صبحا که میفرستیش مدرسه تگم کن یادم باشه به نیت سلامت رفتن و برگشتنش دعا و سوره بخونم

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

همون مدارس خاص سرویس معتبر دارن نگران نباش گلم هزینه هاش  و هم خودشون می دن تو سرویس گروهی هیچ اتفاقی نمی افته اگر نگرانی هزینه رو بگیر سرویس خانم بگیر و خیالت رو راحت کن با مشاور مدرسه صحبت کن راهنمایی کنه

من آیت الکرسی خوندم برای هر دو تون.

از امضات مشخصه چقدر درگیری فکری داری و مضطربی. 

از خدا میخوام به دلت آرامش بده دختر

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸