2777
2789

وای خیلی راننده ها ک….ش شدن 

من اسنپ گرفتم همیشه هم نقد پرداخت میکنم

جلو خونمون کمی جاده خاکیه

مرده تا رسید سر کوچه گفت این که جاده خاکیه

باید هزینه اضاف بزنید

منم گفتم اسنپ گرفتم ک تا در حیاط برسونم لوکیشنم زدم مرده هم میگف نههه جاده خاکیو نمیزنه بزور میخاست پول ازم بزنه ندادم خودمم تنها بوذم

موقعی هم ک میخاستم پیاده شم گفت. بزن اضافیشو حداقل گفتم ندارم پرداخت انلاین کردم 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این کاربری دست سه نفره😊

کلاهزینشمدخیلی گرون شده

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاهزینشمدخیلی گرون شده

چی؟

هزینش هرچقدر بود طبق اسنپ پرداخت کردم

نمیشه نه کم زد نه زیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این کاربری دست سه نفره😊

یبارم یه زنه ب پست من خورد راننده اسنپ بود خیلی بددهن کرایه هم اضافه گرفت

همیشه انلاین پرداخت کنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این کاربری دست سه نفره😊

اعصاب معصابا تعطیله ازین اتفاقا زیاد میبینیم

یا یه خانوم میلینن میخان ازش اخازی کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این کاربری دست سه نفره😊

من ی بار سوار اسنپ‌شدم راننده خانم بود 

گفتم من پول همراهم نیست گوشیم خاموش میشه دم دستگاه خودپرداز وایسی گف باید بزنی توقف😑 دو دقیقه م نمیشد 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

من ی بار سوار اسنپ‌شدم راننده خانم بود گفتم من پول همراهم نیست گوشیم خاموش میشه دم دستگاه خودپرداز و ...

بی انصاف شدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این کاربری دست سه نفره😊