2777
2789

ببین مشکلش چیه شایدپاهاش سوخته شایدم کولیک ونفقه بعدروشای مختلف خوابوندن روامتحان کن بهترمیشه درکل تا۲سالگی خوابت دست خودت نیست😭ولی قلقش بیاددستت راحت ترباهاش کنارمیای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه دختر من تا 35روزگی شبا میخوابید دقیقا بعد40روز شروع شد

خیلی سخته پسر من شبا نیم ساعت یه بار نق میزنه بیدار میشه 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

😃یاااادش بخیر من تا ۴ ماهگیش دقیقا مث میت شده بودم از بی خوابی😄

روزا نمیخوابید شبا هم فقط گریه میکرد...چقدر سخت گذشت...

بچم طفلی کولیک داشت هی دل درد هی باید تو گهواره میذاشتم پستونک میدادم وای مصیبتی بودا...

خداروشکر اون دوره گذشت.

ولی خب بازم شیرین بود...

میگذره غصه نخور

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

منم ندارم فقط چهل روز اول خونه پدرم بودم مگه خودم میزارم اصلا کسی به بچم دیت بزنه کمک میخام چکار

منم خونه خودمم اما واقعا خسته کننده هست 

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

ببین مشکلش چیه شایدپاهاش سوخته شایدم کولیک ونفقه بعدروشای مختلف خوابوندن روامتحان کن بهترمیشه درکل ت ...

نه گریه نمیکته همینچوری بیداره

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

وویی خدا ی بوس یواش از گوشه لپش بکن از طرف من جوجه رو خدا برات نگهش داره دلم قنج رفت🥹❤️

چشم عزیزم مرسییییی❤️

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

منم خونه خودمم اما واقعا خسته کننده هست

ای توروخدا نگو بقران الان تمام زندگیم بغلم خابیده من بخاطرش اومدم اتاقش پکیج زدم تا گرم باشه شوهرم رفته اتاق دیگه کولر زده من تمام دنیا بیان نمیگم از کارایی که مبکنم واسه بچم خستم گناه داره طفلی توروخدا نگاش کن بوش کن جا من ببوسشااااااا

نه گریه نمیکته همینچوری بیداره

خب وقتی گریه نمیکنه بگیر بخواب خب😄

اون بازی میکنهبا خودش تو یه خواب کوچولو برو...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

منم همش رو پام هست

به کریر عادتش بده 

من بچمو رو اون میزارم وگرنه کمرم داشت به دوتا تیکه مساوی تقسبم میشد 

الان که باز رو تخت خوابش برده کنارش نشستم لباسمو سفت گرفته که هم پاشم بیدار بشه منم مثل چی تشنمه 🥹

روزای خوب توی راه😎✌🏻

چشم عزیزم مرسییییی❤️

قربونت 

میدونم روزای خیلی خیلی سختی میگذرونی 

انشالله که به سلامتی زودی تموم بشه برات عزیزم 

به خودتم خسته نباشید میگم مادر قوی 

برای منم دعا کن منم برای شما 🌷❤️😘

روزای خوب توی راه😎✌🏻