2777
2789
ای توروخدا نگو بقران الان تمام زندگیم بغلم خابیده من بخاطرش اومدم اتاقش پکیج زدم تا گرم باشه شوهرم ر ...

نه بابا دنیامه یه ذره رو ترش نمیکنم بهش خودم خسته ام و خوابم میاد

اما یه بچه دیکه دارم وشوهرمم صبح ها میره مدرسه 

در طول روز به خونه برسم و لباساشون و به بچع خسته میشم

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

نه بابا دنیامه یه ذره رو ترش نمیکنم بهش خودم خسته ام و خوابم میاداما یه بچه دیکه دارم وشوهرمم صبح ها ...

ای خدا حفظ کنه برات زندگیت پرعشق عزیزم خدا بهت توانایی بده میگذره ابن روزام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشدم ناهار فردا رو گذاشتم

من پسرم تا ۶ ماه شب تا صبح پلکشو روهم نمیزاشت روزاهم کم خاب بود مث دیووته هاشده بودم دیگ 

الانم ک یک سال نیمش باز زیادخاب نداره 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
قربونت میدونم روزای خیلی خیلی سختی میگذرونی انشالله که به سلامتی زودی تموم بشه برات عزیزم به خودتم خ ...

ممنون قشنگم چشم حتما ❤️

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

نه گریه نمیکته همینچوری بیداره

خکبه گ پسر من ار بده میکشید😂😂😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️