2777
2789
عنوان

میترسم بفهمم

142 بازدید | 20 پست

فکر کنید یه موقعیت پیش اومده که میتونید با یه دکمه بفهمید که کسی که مدت ها بهش شک داشتین بهتون راست میگه یا دروغ اون آدم براتون عزیزه و میترسید که کاری رو کرده باشه که نباید اون دکمه رو میزنید یا نه

دارم روانی میشم

کاش هیچکدوم از این اتفاقا نیفتاده بود:)

ندیده پاک کنم یا نه

بین دو راهی بدی ام

میترسم هرکدوم رو انتخاب کنم تا آخر عمر درگیرش بشم

بگید چیکار کنم

بهترین نسخه خودت باش🤞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با افتخار اون دكمه رو فشار ميدم و بعدش با افتخار كون طرفو پاره ميكنم

عاشقتم ینی😂❤️

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

جديي🥹🥹الان يا هميشه

همیشه😂😂

از اون یکی همیشه هاااا

نه از همیشه ی پسرا

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

وااييي🥹🥹بريم محضرررر

اره بزار کت شلوارم از خشک شویی بیاد😂😂😂

خاهر تو چرا تحمل كني؟اون يارو بايد درد كونشو تحمل كنع قوي باش

آخه اونطور که فکر میکنید نیست یه آدم عزیز برامه بیشتر از خودم دوستش دارم این قضیه به من هم مربوط نمیشه ولی خب...

بهترین نسخه خودت باش🤞
هیچکدوم یکی از عزیزترین هامه

من اگر جات بودم اینکارو نمیکردم

با تمام وسوسه ای که میشدم خودمو ازون موقعیت دور میکردم 

ارامشت و ثبات ذهنیت رو نسپار دست شیطونی که دلش میخواد اشوب باشی

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3