سلام به همگی
من چند وقتیه خیلی ذهنم درگیر کمبود آب در کشور هست. میدونم که مصرف آب خانگی نسبت به دیگر بخشها خیلی خیلی کمتره اما این مسئله هم باعث نمیشه که مسئولیت هدر ندادن آب از گردن ما ساقط شه، این تاپیک رو ایجاد کردم تا اگر راهکاری برای صرفه جویی در مصرف آب به نظرتون میرسه مطرح کنید. کارهایی که خودم در این راستا انجام میدم اینها هستن:
- برای شستن ظروف اول ظرفها رو با کف میشویم و بعد از تموم شدن کف مالی همه ظروف آب رو برای آبکشی باز میکنم.
- در زمان استحمام موقع شستن سر و بدن دوش رو میبندم و فقط برای آبکشی باز میکنم.
- برای شستن دستها اول کمی دستم رو مرطوب میکنم و بعد آب رو میبندم، مایع رو روی دستم میریزم و بعد از اتمام شستشو آب رو برای آبکشی باز میکنم.
- در طول مسواک زدن حتما شیر آب بسته میمونه.
- پساب ناشی از شستن میوه ها و سبزیجات رو دور نمیریزم و در یک تشت جمع آوری میکنم و برای آب دادن گلدانها از این آب به جای آب تصفیه شده استفاده میکنم.
- هنگام شستن سرویس بهداشتی پس از تمیز کردن سطوح با مواد شوینده به جای استفاده از شیلنگ از یک سطل آب برای آبکشی استفاده میکنم. چون مطمئناً با این کار کمتر آب مصرف خواهد شد.
- ماشین لباسشویی و ظرفشویی را تا حد امکان در زمانی روشن میکنم که ظرفیت آن تکمیل باشد. (یک نکته مهم درباره ماشین ظرفشویی اینه که مطالعات نشون دادن کلا استفاده از ماشین ظرفشویی باعث کاهش مصرف آب میشه)
منتظر ایده ها و راهکارهای خوبتون هستم. سپاس