واقعا خالم خوب نیست ۲۲ سالمه ولی مویی رو سزم نمونده الان اومدم از حلوی سرم عمس گرفتم اینقدر بدجور با صدای بلند زدم زیر گریه حالم وحشتناک خرابه این سه ماهه تابستون کارم فقط گریع و زاری بود شاید بگید یه مو ارزشی نداره ولی واقعا داره مویی نمونده رو سرم یه ریزش وحشتناکی از اردیبهشت ماهه گرفتم هر مدل قرصیو بگید خوردم ولی نتیجه نمیبینم موهایی سرم واقعا داره منو به مرز جنون میبره به معنای واقعی میخوام خودمو بکشم همش هم بخاطر هپرمون لعنتیمه 😭😭😭😭😭الهی بمیرم یکم اروم شم که هر روز خدا کارم گریه زاری نباشه
عزیزم شماpcoبودی خدایی با سه بار حتا کیستا نابود شد مطمئنی ؟ اخه یه روزای بری سونو میگه کیست رویت نش ...
هم حنا هم شیاف های گیاهی ،پریودم مشکلی نداره رنگ خونش روشنه و منظمه.چندبار هم رفتم سونو هم روز سوم هم روز 5 ام هم روز 18 ام حتی میوم هم داشتم دیگه نیست اون چ جور نشون داده نشده؟5 سال پشت سر هم سونوهام میزد میوم 5 میلی متری و الان دیگه نیست
به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اها پس چندبار سونو دادی پس فقط حنا نبوده دگ عزیزم شیاف های گیاهی هم بودهخداروشکر خوب شدیبرا pco هم ح ...
ببین ضرر نداره امتحان کن اصلا پیج داود امین الرعایا برو خیلی ها با حنا گذاری کیست های تخمدان داشتن از بین رفته نه هیچ ضرری نداره خیالت راحت. یه ماه بعد کلا رنگ حنا از کف پا میره
به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............