2777
2789
عنوان

کیا متاهلند ولی تنهاند

| مشاهده متن کامل بحث + 2889 بازدید | 148 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خونه کسی هم دوست نداره ولی بهش بگی بریم قلات ۶ صبح هیزماش پشت ماشینن

🤣🤣بازم خداروشکر که میاد اونجا 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
آره حماقت کردم چون اگه نمی بخشیدم میرفت دادگاه شکایت میکرد

خب میرفت از چی میخواست شکایت کنه تو حتی دیوانه مجنون هم بودی مهر بهت تعلق میگرفت شکایت چیه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

داداش عوضیش ۳۰ سالشه نه من تو این شهر غریبم دخترم صبح برد دکتر منو نبرد

😔😔😔😔😔😔😔😔

خدایااااااا چرا نمیفهمن.

زنگ بزن بش بگو بیا خونه حالم خوب نیست و باش حرف بزن!!!! حس میکنم اصلاذمتوجه رفتارش نیست

من راهنمایی کنم؟ من الان راهنمایی لازمم

میخوام ببینم من زیادی حساس شدم یا اگر شما جای من بودین همین کارو میکردین

دیشب همسایه بالایی مون چند بار زنگ زد به همسرم که بیا خونمون مشروب بخوریم ،دیشبم خانواده من خونمون بودن

همسرم به بهونه کار کردن تو اسنپ رفت بالا

من فکر میکردم رفتن پشت بوم بخورن

بعد رفتن مامانم اینا بهش زنگ زدم دیدم صدای خنده زن و دختر همسایه بالایی مون میاد فهمیدم خونشونه 

منم بهش پیام دادم گفتم انقد بیشعوری که رفتی جلوی زن و دخترای بزرگ یارو داری مشروب میخوری و مست میکنی

دختر و زن همسایه هم اصلا قشنگ لباس نمی‌ پوشن

از دیشب خیلی عصبی ام و با همسرم یه کلمه هم حرف نزدم

من ساعت ۱۱ بود بهش پیام دادم این آقا ساعت ۱ و نیم نصفه شب اومد خونه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨