2777
2789
عنوان

کیا متاهلند ولی تنهاند

| مشاهده متن کامل بحث + 2889 بازدید | 148 پست
عزیزم نمیتونم بگم ولی تو کارخونه ست

عزیزم چند تا از پستاتو خوندم....حس میکنم خیلی بین خودت وشوهرت فاصله افتاده...زندگی رو زیادی دارین جدی وسخت میگیرین....حسم میگه خیلی هم قلبا همو دوست دارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله. پس،شوهر را برای چه آفریده؟😁

میشه منو راهنمایی کنی لطفا؟؟؟

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
شما شیرازید . ما میریم ساعتها تو خونه قوام و زینت میشینیم ریلکس میکنیم. با شوهر باید بدوبدو ببینیم ب ...

آره شیرازیم اصلن شوهر من اینجور جاها رو دوست ندارع وقتیم باهامون بیاد بیرون هی به بچه ها نق میزنه رو مخمون میره فقط

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
آره شیرازیم اصلن شوهر من اینجور جاها رو دوست ندارع وقتیم باهامون بیاد بیرون هی به بچه ها نق میزنه رو ...

تو عمرش اماکن دیدنی شیراز و پاساژا نرفته . ولی خب پایه کوه و طبیعت گردی هست 

ما صبح رفتیم بیرون که کاش نمی‌رفتیم ساعت ۷ پاشدیم بساط صبحانه رو جمع کردیم بریم کوه وقتی رسیدیم پسرم ...

دقیقا منم دیروز سه ساعت باش رفتم بیرون.پشت دستمو داغ کردم مبادا یه وقت مسافرت باش نرم فقط!!!!

مٺلا چیکارا میکنی چندتا مثال میزنی

بیرون میریم پارک میریم سینما میریم خرید میریم اگه باشه کنسرت میریم تئاتر میریم و خونه فامیل اصلن نمیریم وقتیم داخل خونه هستیم فیلم میبینیم کارای که همه میکنن ما بدون شوهرم میکنیم

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺