2777
2789
عنوان

کیا متاهلند ولی تنهاند

| مشاهده متن کامل بحث + 2889 بازدید | 148 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو عمرش اماکن دیدنی شیراز و پاساژا نرفته . ولی خب پایه کوه و طبیعت گردی هست

این پایه هیچی نیست دخترم مسخره اش میکنه میگه وقتی میگیم ببرمون خرید میبرتمون خونه باباجون میگیم ببر پارک میبره خونه فلان عمه وقتی میگیم بریم رستوران میبره خونه فلان عمه 🤣🤣الیته الان دیگه قطع ارتباطیم

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
افسردگیم رو بعد از عقد فهمیدگفت برو مهریه ببخش یا شکایت میکنم ازت رفتم بخشیدمقبلشم طلاهام رو ازم گرف ...

چه اشتباهی کردی چقدر سادگی کردی بزرگتر نداشتی باهاش مشورت کنی جلوتو بگیره مهر و چرا بخشیدی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

عزیزم چند تا از پستاتو خوندم....حس میکنم خیلی بین خودت وشوهرت فاصله افتاده...زندگی رو زیادی دارین جد ...

خیلی فاصله افتاده

همو دوست داشتیم ولی الان دیگه کمتر شده.راحتتر میتونم جداشم ازش. اخه بودنش چیزی بم اضافه نمیکنه.کار خاصی برام نمیکنه

خیلی فاصله افتادههمو دوست داشتیم ولی الان دیگه کمتر شده.راحتتر میتونم جداشم ازش. اخه بودنش چیزی بم ا ...

هر چقدر تنش بینتون طولانی تر شه،سردی بیشتری بینتون ایجاد میشه...به قلبتون رجوع کنید...جدایی آخرین گزینست

این پایه هیچی نیست دخترم مسخره اش میکنه میگه وقتی میگیم ببرمون خرید میبرتمون خونه باباجون میگیم ببر ...

این خونه کسی هم دوست نداره ولی بهش بگی بریم قلات ۶ صبح هیزماش پشت ماشینن