2777
2789
عنوان

لاشی بازی جدید مردای متاهل

1171 بازدید | 56 پست

سلام بگم که اهل لاسیدن نیستیم کاملا آدم جدیم 

خونه مامانمم دو روزه   چون شوهرم ماموریته تنهام  پسر خالم با زنش اومدن بعد ازصبحش هوس خوراکی کرده بودم هله هوله  به خواهرم گفتم نرفت بگیره خبر نداشتم این شنیده بگم که اینا رفتن  دیدم گوشیم زنگ میخوره اسنپ بود  تو  یه تا پلاستیک چیپس پفک همه چی بود اون یکی دیگم از این ترشکا با یک بسته باقلوا تازه نمخاستم قبول کنم ولی مجبور بودم جلو همسایه ها زشت بود هی وایستم 😑 بعد فامیل طرف که گفت فهمیدم پسر خاله الدنگمه   

منم یک چیپس برداشتم خوردم 😁 بقیرو فرستادم خونه نامزد پسر خالم گفتم بگه از طرف شوهرشه

لطف و شعورشو رسونده

اگه داستان اینجا تموم شده و ادامه نداره

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا چیزی ازش دیدی که اینکارو کردی؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚