2777
2789
عنوان

لاشی بازی جدید مردای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خواهرت کل کلم کردین اون لحظه که میگی بهش گفتم نرفت؟

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

خودت بهتر پسر خالت می‌شناسی ولی پسر خاله من اینجور نیست میدونی محبتاش برادرانه ست خبرش نمیتونیم‌بگیم نیتش بده

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

چقد همسایه های مان بعد یه جوری نگا میکنن😣

و ما😓

من رد میشم از کنارشون از سر تا پامو رصد میکنن

نمیدونم چرا همیشه رو صندلام بیشترین زوم رو میکنن

جوری که هرروز میرم بیرون صدبار از خواهرم میپرسم ببین خوبم عیبی ایرادی جلب توجهی؟

واقعا نمیدونم دقیق دنبال چین تو آدم

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

با خواهرت کل کلم کردین اون لحظه که میگی بهش گفتم نرفت؟

نه گفتم برو گفت نه خودت برو این پسر خالم مشکل داره یباررفالوس کردم پیام داد طلاق بگیری زنم طلاق میگیرم هر وقت نخواستی شوهرت من هستم  از اون زمان فهمیدم چشم داره میخواستم ولی من نخاستمش چون فرق داشتم باهاش

نه گفتم برو گفت نه خودت برو این پسر خالم مشکل داره یباررفالوس کردم پیام داد طلاق بگیری زنم طلاق میگی ...

😓 پس کرم داره اساسی

من بودم بلاکش نمیکردم

منتظر مینشستم باز زر بزنه نشون مادرم میدادم و‌مادرمم پر میکردم‌آدمش کنه

و ما😓من رد میشم از کنارشون از سر تا پامو رصد میکنننمیدونم چرا همیشه رو صندلام بیشترین زوم رو میکننج ...

ازشون بدم میاد منکه زیاد بیرون نمیرم بعد تازه حرفم درمیارن آخه یکی نیست بگه به شما چه..... 

ازشون بدم میاد منکه زیاد بیرون نمیرم بعد تازه حرفم درمیارن آخه یکی نیست بگه به شما چه.....

والا

فضولن دیگه