2777
2789
عنوان

آقایون آقایون pdrf

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تشخیص رنگ‌مشخص میشه با خودتون هست ک رنگش کنین. یا نکنین

رنگ نیاز نداره خداروشکر. 

تو رفتگی داره 

میگن با pdr در میاد

ولی میخوام موقع فروش بگم 

اما اگر مثلا ۱۰ میلیون بخواد کم کنن که خیلی زیاد

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
شما هم نگی اونا میفهمن

بنظرتون چقدر از ارزش ماشین کم میشه

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
تشخیص رنگ‌مشخص میشه با خودتون هست ک رنگش کنین. یا نکنین

اول بد متوجه شدم .

ببخشید دفعه دوم خوندم متوجه شدم اول اشتباه خوندم .

پس بگیم همون اول بهتره

بنظرتون چقدر از ارزش ماشین کم میشه

تو ایران ماشین روز بروز گرون تر میشه و هیچی از ارزش هاش کم‌نمیشه 😂 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

تو ایران ماشین روز بروز گرون تر میشه و هیچی از ارزش هاش کم‌نمیشه 😂

خودم مهر پارسال ۵۲۳ خریدم . ۱۴۰۳ مدل ساینا سفید. ۱۱ هزار تا کار کرده 

خودم مهر پارسال ۵۲۳ خریدم . ۱۴۰۳ مدل ساینا سفید. ۱۱ هزار تا کار کرده

الان چنده بنظرتون

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

اگه مرد باشه تو نی نی سایت نیست اگه دیدی استحسان پس مطمعن باش مرد نیست

اینجا سایت تبادل نظره  به نظرم برو مغزتو شستشو کن با این طرز فکرت  کلی از دکتر پرستار زنان هم مرده  فقط اسم کادر درمان روخودت نذار 

🕷️شوآنم🕸️برا سلامتی خودتون صلوات بفرستید