2777
2789

چیکار کنم تا صبح ۳ چهار دفعه بیدار میشه گریه میکنه دوباره میخوابه خسته شدم

میشه رفلاکس داشته باشه؟

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

روزا نزار بخابه‌..شب ی قاشق بی بی سد بده بخوره و بخابه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزا نزار بخابه‌..شب ی قاشق بی بی سد بده بخوره و بخابه

روزا نمیخوابه شبا زود میخوابه مثلا ساعت ۹ خوابه ولی کیفیت خوابش خوب نیست بخدا الان دوسال چهار ماهشه من تو این مدت ب تعداد انگشتای دست راحت نخوابیدم

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
دختر منم تو خواب نق تق میکنه ولی خب میخوابه شیرم میخوره چند بار تا صبح ۲۲ ماهشه

شیر شبشو قطع نکردی دیگه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
گشنش میشه شاید

نه اونم امتحان کردم از اون نیست

از شیر گرفتیش؟

اره اسفند ماه گرفتمش

روزا نمیخوابه شبا زود میخوابه مثلا ساعت ۹ خوابه ولی کیفیت خوابش خوب نیست بخدا الان دوسال چهار ماهشه ...

نباید زیاد خسته بشه چون نتیجه عکس میده تو روز یه چرت کوتاه داشته باشه.شیر شبش قطع کردی؟قبل خواب دوتا قاشق مربا خوری بهش سه شیره بده

دختر منم تو خواب نق تق میکنه ولی خب میخوابه شیرم میخوره چند بار تا صبح ۲۲ ماهشه

اخه این شیر نمیخوره دختر شمام خیلی لج میکنه

نه نمیشه وابسته ست خیلی پسرم ۷۸ ماهگی شیر شبو گذاشت کنار این دل نمیکنه

دیگه خیلی زیاده.باید کلا شیرشو قطع کنی.مگه غذا نمیخوره؟

سن مهمه عزیزم .. بچه ها در سن های مختلف پس رفت خواب میگیرن و طبیعیه

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...