2777
2789
عنوان

پسر دوسالشه شبا اصلا نمیخوابه میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 56 پست
نه نمیشه وابسته ست خیلی پسرم ۷۸ ماهگی شیر شبو گذاشت کنار این دل نمیکنه

دیگه خیلی زیاده.باید کلا شیرشو قطع کنی.مگه غذا نمیخوره؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
نباید زیاد خسته بشه چون نتیجه عکس میده تو روز یه چرت کوتاه داشته باشه.شیر شبش قطع کردی؟قبل خواب دوتا ...

همه رو بخدا امتحان کردم گاهی ظهرا میخوابه گاهی نه اصلا شیر نمیخوره .سه شیره رو امتحان نکردم اونم امتحان کنم

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه خیلی زیاده.باید کلا شیرشو قطع کنی.مگه غذا نمیخوره؟

شیر خشکیه 

میدونم ولی خب فعلا یکی دوماه ببینم جطور میشه تا دو سالش ه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

سن مهمه عزیزم .. بچه ها در سن های مختلف پس رفت خواب میگیرن و طبیعیه

اخه این از اول همین جور بود تا الان ک ۲ سال ۴ ماهشه

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
همه رو بخدا امتحان کردم گاهی ظهرا میخوابه گاهی نه اصلا شیر نمیخوره .سه شیره رو امتحان نکردم اونم امت ...

خیلی خوبه خوابش عمیق میکنه.یه چیز مهم یه ساعت قبل خواب اصلا بازی نکنه مخصوصا هیجانی.توی و موبایل میبینه؟

ی چیزی اذیتش میکنهدختر من وقتایی ک چیزی بخوره اذیتش کنه شب خوابش بهم میریزه

خودم حس میکنم رفلاکس داره چون هی دهنش و مزه مزه میکنه

شیر خشکیه میدونم ولی خب فعلا یکی دوماه ببینم جطور میشه تا دو سالش ه

شیر شب برای دندنش خوب نیست.نمیتونه خواب پیوسته داشته باشه

خیلی خوبه خوابش عمیق میکنه.یه چیز مهم یه ساعت قبل خواب اصلا بازی نکنه مخصوصا هیجانی.توی و موبایل میب ...

نه زیاد بیشتر با داداشش بازی میکنه ولی اینم امتحان میکنم ک زیاد هیجانی نشه

تو خواب؟ نه این پهلو اون پهلو میشه گاهی نق تق میکنه باز میخوابه

نه کلا پسر من خیلی لج باز خیلییی زیاد

دختر منم شبا خیلی نق میزد یا بیدار میشد. ازشیر گرفته بودم. یه شب بهش آب دادم.دیدم تشنه میشه شبا. هر ...

اخه این بهش ده دفعه میگم اب میخوایی فقط گریه میکنه نق میزنه بعد ی وقتایی خودش میگه اره اب میخوره دیگه خوابش عمیق میشه ی وقتایی نه تا صبح نق میزنه