مهسا۱۳۷۴ مدیر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 2838 عنوان پسر دوسالشه شبا اصلا نمیخوابه میشه کمکم کنید | مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 56 پست چیکار کنم تا صبح ۳ چهار دفعه بیدار میشه گریه میکنه دوباره میخوابه خسته شدممیشه رفلاکس داشته باشه؟ خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍 1404/07/11 | 21:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aseman272 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 13873 نه نمیشه وابسته ست خیلی پسرم ۷۸ ماهگی شیر شبو گذاشت کنار این دل نمیکنه دیگه خیلی زیاده.باید کلا شیرشو قطع کنی.مگه غذا نمیخوره؟ تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
مهسا۱۳۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 2838 نباید زیاد خسته بشه چون نتیجه عکس میده تو روز یه چرت کوتاه داشته باشه.شیر شبش قطع کردی؟قبل خواب دوتا ... همه رو بخدا امتحان کردم گاهی ظهرا میخوابه گاهی نه اصلا شیر نمیخوره .سه شیره رو امتحان نکردم اونم امتحان کنم خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 93759 اخه این شیر نمیخوره دختر شمام خیلی لج میکنه تو خواب؟ نه این پهلو اون پهلو میشه گاهی نق تق میکنه باز میخوابه 🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 93759 دیگه خیلی زیاده.باید کلا شیرشو قطع کنی.مگه غذا نمیخوره؟ شیر خشکیه میدونم ولی خب فعلا یکی دوماه ببینم جطور میشه تا دو سالش ه 🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴
mahbanoo3333 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 39158 ی چیزی اذیتش میکنهدختر من وقتایی ک چیزی بخوره اذیتش کنه شب خوابش بهم میریزه
مهسا۱۳۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 2838 سن مهمه عزیزم .. بچه ها در سن های مختلف پس رفت خواب میگیرن و طبیعیه اخه این از اول همین جور بود تا الان ک ۲ سال ۴ ماهشه خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
aseman272 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 13873 همه رو بخدا امتحان کردم گاهی ظهرا میخوابه گاهی نه اصلا شیر نمیخوره .سه شیره رو امتحان نکردم اونم امت ... خیلی خوبه خوابش عمیق میکنه.یه چیز مهم یه ساعت قبل خواب اصلا بازی نکنه مخصوصا هیجانی.توی و موبایل میبینه؟ تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
مهسا۱۳۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 2838 ی چیزی اذیتش میکنهدختر من وقتایی ک چیزی بخوره اذیتش کنه شب خوابش بهم میریزه خودم حس میکنم رفلاکس داره چون هی دهنش و مزه مزه میکنه خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
aseman272 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 13873 شیر خشکیه میدونم ولی خب فعلا یکی دوماه ببینم جطور میشه تا دو سالش ه شیر شب برای دندنش خوب نیست.نمیتونه خواب پیوسته داشته باشه تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
مهسا۱۳۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 2838 خیلی خوبه خوابش عمیق میکنه.یه چیز مهم یه ساعت قبل خواب اصلا بازی نکنه مخصوصا هیجانی.توی و موبایل میب ... نه زیاد بیشتر با داداشش بازی میکنه ولی اینم امتحان میکنم ک زیاد هیجانی نشه خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
mahbanoo3333 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 39158 خودم حس میکنم رفلاکس داره چون هی دهنش و مزه مزه میکنه خب چرا نمیبریش گوارش کودکان؟دارو میده راحت میشه اذیته طفلکدختر منم رفلاکس داره
aseman272 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 13873 خودم حس میکنم رفلاکس داره چون هی دهنش و مزه مزه میکنه میکسچر بهش بده. معدشم حتما سرده تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
samamonfared عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1926 دختر منم شبا خیلی نق میزد یا بیدار میشد. ازشیر گرفته بودم. یه شب بهش آب دادم.دیدم تشنه میشه شبا. هروقت بیقراری کنه بهش آب میدم. دیگه راحت میخوابه.
مهسا۱۳۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 2838 تو خواب؟ نه این پهلو اون پهلو میشه گاهی نق تق میکنه باز میخوابه نه کلا پسر من خیلی لج باز خیلییی زیاد خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
مهسا۱۳۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 2838 دختر منم شبا خیلی نق میزد یا بیدار میشد. ازشیر گرفته بودم. یه شب بهش آب دادم.دیدم تشنه میشه شبا. هر ... اخه این بهش ده دفعه میگم اب میخوایی فقط گریه میکنه نق میزنه بعد ی وقتایی خودش میگه اره اب میخوره دیگه خوابش عمیق میشه ی وقتایی نه تا صبح نق میزنه خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍