2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم سفید و تپل بود سبزه و لاغر شد

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

بله عزیزم 

چرا سیب نخوردی تو بارداری؟

خودتو شوهرت چطورید؟

دخترم سبزه بود و هست 

ولی اون بچه هام چون ده تا صندوق سیب خوردم تو بارداری سفید بودند و چون زردی گرفتند تا پنج ماهگی سبزه شدند دوباره رنگشون برگشت و سفید شدند

صندوق صندوق

امکان نداره گلم 

بچت چندوقتشه؟

من به هرکی گفتم و انجام داده حتی بچش بور شده و سفییید 

جوریکه پدرومادر سیاهه سیاه ولی بچه سفید و بور 

به خیلیا هم گفتم انجام دادند 

خودمم سه تا بچه هامو همینکارو‌کردم 

البته من کاسنی و خربزه و دوغ و شیر و امگاسه و 

انواع ویتامین ها و آهن و کلسیم و ایناهم میخوردم با روغن زیتون 

ولی اصل کاری سیب و روغن زیتون هست

امکان نداره گلم بچت چندوقتشه؟من به هرکی گفتم و انجام داده حتی بچش بور شده و سفییید جوریکه پدرومادر س ...

خدارو شکر فقط خوشگله دخترم راضیم حالا سبزه همشده اشکال نداره ولی واقعا تاثیر داره سیب و هلو تو خوشگلی 

خودم خوشگل نیستم ولی خدارو شکر خوشگل شد بچم بزار عکسشو برات بفرستم خودم فقط پوستم سفیده