2777
2789
عنوان

خانمابین طلا و ماشین لباسشویی کدومو انتخاب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 67 پست

فقط این عقل کل هایی که نوشتن قسطی بخر خب ! 

انگار همه در توانشون هست قسط بدن فقط منتظر بودن شما بگید 😅

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ماشین لباسشویی 

قرار نیست که بخاطر طلا وپس انداز  از آسایش خودم بگذرم

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای لباسشویی چحوری بدون‌لباسشویی بودی تا الان

دیگه گذروندم چیکار کنم آدم بعضی موقع ها بعضی چیزا میگه وای مگه میشه تحمل کرد ولی وقتی در شرایطش باشی مجبوری تحمل کنی 

خدایا شکرت🫶🏻

من بودم لباسشویی میخریدم.طلا داشته باشی یه گوشه افتاده باشه بخوای با دست لباس بشوری آسایش نباشه  چه فایده.همون لباسشویی هم هر سال قیمتش داره میره بالا.لباسشویی بخر.بعد دوباره تیکه تیکه طلا جمع کن.

پدر من رییس دانشگاهه ولی از ظرف گرفته تا پتو رو هم میشوره و کامل کمک حال مادرمهولی تو کل خاندان هم ط ...

چون مردای باشعور اینجورین و تعدادشونم کمه

مرد باغیرت خرج میکنه و تو خونه کار میکنه

عزیزم وقتی پول داری ولی آسایش و راحتی نداری پول به چه درد میخوره پس؟

خیلی خوب پول ندارم  میترسم بفروشم بعد تو مشکل بدتری بیوفتم نتونم حلش کنم چون وقتی ج*ن*گ شد شوهرم نمی‌رفت سرکار هیچ  پولی نداشتیم دیگه به خاطر همین موندم چیکار کنم خودمم خیلی دوست دارم ماشین لباسشویی داشته باشم خیلیییی دوست دارم 

خدایا شکرت🫶🏻

استارتر حالا یه سوال ازت دارم.منم یمدته ریز ریز طلا میخرم .ولی بیشتر وقتا پولم کمه سکه پارسیان میخرم ...

من پارسیان نخریدم تا حالا نمیدونم چطوریه ولی شنیدم اکثر جاها تقلبی میفروشن کلاه گذاری میکنن 

خدایا شکرت🫶🏻

خیلی خوب پول ندارم میترسم بفروشم بعد تو مشکل بدتری بیوفتم نتونم حلش کنم چون وقتی ج*ن*گ شد شوهرم نمی ...

اسارتر لباسشویی رو بخر.شوهرت حتما دلش به همون طلاهات گرم بود.لباسشویی رو بخر لذتشو ببر.دیگه وقتی طلا نباشه مجبوره بره سرکار تو هر موقعیتی.دوباره خورد خورد طلا جمع کن.

شوهرش چی دیگه زیادی اقایون راحت شدن

منظورم‌همون شوهرش یود 

چرا فک میکنید همه حقوقا توانایی پرداخت قسط دارن؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ب شهر نیس خوشگلم ب پیشونی و شانسه😂😂😂😂

بهخدا کپ کردم😂 ب پیشونی هس یا نه ولی انتخاب هم مهمه صد درصد انتخاب عاقلانه منو بگو عاشق ی معتاد شده بودم اون منو نخاست تا مدتها درگیرش بودم  اینم از انتخابم😂