2777
2789
عنوان

خانمابین طلا و ماشین لباسشویی کدومو انتخاب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 67 پست
من پارسیان نخریدم تا حالا نمیدونم چطوریه ولی شنیدم اکثر جاها تقلبی میفروشن کلاه گذاری میکنن

نه من از طلا فروش فامیل میخرم.ولی چند روزه برام سوال شده بود.اخه یه گوشواره دیدم عاشقش شدم میگم ببرم چند تا پارسیانو بدم اونو بردارم.هر چند که ضرر میکنم ولی خیلی دو دل هستم.بنظرت اینکارو بکنم؟خیلی اون گوشواره به دلم نشسته

شوهرش چی دیگه زیادی اقایون راحت شدن شاید شوهرش پول گنده تو دستش نباشه بخره ولی قسطیو قبول کنه

نه بدبخت خودش بعضی موقع ها لباس میشوره ندارن که بخره وگرنه می‌خرید از صبح تا شب هم می‌ره سر کار ولی با این گرونی ها هی داریم درجا می‌زنیم 

خدایا شکرت🫶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرش چی دیگه زیادی اقایون راحت شدن شاید شوهرش پول گنده تو دستش نباشه بخره ولی قسطیو قبول کنه

و اینکه مگه ماهیانه از همسرش پول نمیگیره که بتونه قسط بده؟ 🤔 البته من از مبلغ اقساط خبر ندارم 

نه بدبخت خودش بعضی موقع ها لباس میشوره ندارن که بخره وگرنه می‌خرید از صبح تا شب هم می‌ره سر کار ولی ...

خب پس خودت میدونی ، چون لباسشویی جزو واجباته واقعا کار ادمو راحت میکنه .. 

بهخدا کپ کردم😂 ب پیشونی هس یا نه ولی انتخاب هم مهمه صد درصد انتخاب عاقلانه منو بگو عاشق ی معتاد شده ...

منم بدتر از تو خاهر😂😂😂😂 عاشق هر چی پسر درب و داغون میشم خودشون بهم میگن تو حیفی برو دنبال بختت😂😂😂

بخر سلامتیت از ببخشید بی عرضگی شوهرت مهمتره

عزیزم آره واقعا برای سلامتی بده ولی از بی عرضگیش نیست از صبح تا شب می‌ره سرکار ولی از بس قسط داریم و گرونی ها زیاد شده همش درجا می‌زنیم خودش هم خیلی ناراحته که نمیتونه بخره ولی خب چه کنیم  بعضی موقع ها هم خودش لباس میشوره منظورم از بخیالیش اینه که مثلاً میگم فکر روز مبادا نمیکنه  خودمم خیلی دوست دارم بخرم ولی میترسم 

خدایا شکرت🫶🏻