2777
2789
عنوان

دوتا تشک دونفره روی هم ❔

135 بازدید | 16 پست

روی زمین میشه دوتا تشک تخت بذاریم بدون پایه و تخت؟ 

آیا میشه؟ 

گود نمیشه

ظاهرش خوب میشه؟ 

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشی که میشه ولی خب چه کاریه کفی تخت بخرید از اینا که پلاستیکیه یا از این فلزی باکسیا که میره بالا قی ...

خواستم تشک نو بگیرم گفتم بذارم بالای این یکی تشکم که کهنه 

ولی فک کنم کفی بگیرم بهتره 

نمیدونم

ما یه دون س رو زمین ، گود هم نشده تخت جا نشد تو اتاق فعلا تشک همینجور رو زمینه تا بعد جا به جا بشیم

دوتا روی هم رو پرسیدم چون میگن احتمالا دو تا تشک رو هم باشه راحت نباشه

خواستم تشک نو بگیرم گفتم بذارم بالای این یکی تشکم که کهنه ولی فک کنم کفی بگیرم بهتره نمیدونم

تشک اونقدری ارتفاع نداره که خیلی بالا بیاد تازه باید روشم همیشه بپوشونی مشخص نشه زیرش ولی خب شدنیه از روی هم سُر نمیخورن

این کفیا که من میگم بزن دیجی کالا زیر ۲ تومنه 

بشی که میشه ولی خب چه کاریه کفی تخت بخرید از اینا که پلاستیکیه یا از این فلزی باکسیا که میره بالا قی ...

میگم یه بار مشهد خونه گرفتیم رو تشکش خوابیدم دیدم خیلی خوب و راحته نگا کردم دیدم تشکش از این فومی ها ابری هست بدون فنره

ندیده بودم اونجوری فک کنم از تشک فنری هم ارزونتر باشه

نمیدونم کجا دارن 

تشک اونقدری ارتفاع نداره که خیلی بالا بیاد تازه باید روشم همیشه بپوشونی مشخص نشه زیرش ولی خب شدنیه ا ...

پوشوندنی که کفی رو هم باید بپوشونم

ولی یکی الان گف لبه تخت بخوابی احتمال سقوط هست 😅