2777
2789
عنوان

یه شوهر میخوام بدون مهریه بدون خونه بدون جشن فقط بیاااا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 71 پست

منم‌سن‌تو بودم خانوادم خیلی اذیت می‌کرد سر کار رفتم مجردم  اونا سنشون بالا رفته کسی بهم کار نداره در آرامش هستم  خدایا آرامش زیادی شده کاش شوهر داشتم یه ذره خیلی کوچولو آرامش کم میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل خونه خودته۵صب بابام بیدار میشه زنگ‌میزنه داد و بیداد😭 هر روز مهمون داریم شلوووغ

اینجام من 6 بلند میشم بدو بدو دخترمو اماده مدرسه میکنم با شوهرم راهی میکنم بعد دختر کوچیکمو میبرم مهد بعد میارم میرم دنبال اونیکی دخترم بعد بدبو بدو ناهار بخوریم خونه مرتب کنیم درسای بچه ها فکر شاممممم لباسا رو بشورم اتو کنم ظرفا رو بزارم ماشین قابلمه ها و ظرفای غیر ماشینی رو بشورم اوووووففففف اینقدر کاااار هست ..

البته طبیعیه کاملا درکت میکنم منم سن تو بودم عاشسسسق این بودم که ازدواج کنم بخصوص که با همسرمم دوست بودم خودمو تو یه خونه بزررررگگگگ با کلی شمع و گل و پروانه تصورم میکردم قهوه ساعت 10 ام رو روی راک جلوی پنجره با موزیک ملایم میخوردمممم طبیعیه کاملا 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...