2777
2789
عنوان

یه شوهر میخوام بدون مهریه بدون خونه بدون جشن فقط بیاااا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 71 پست

والا من 15 ساله ازدواج کردم هیچ تاج گلی هم شوهر به سرم نزد مدامممم در حال کار خونه هستم و بچه داری و لحظه ای ارامش ندارم گاهی واسه پیدا کردن ارامش شبها تا دیر وقت بیدار میمونم ...

ارامش نیست نگرد 😂یکی منو برگردونه خونه بابام غذا اماده لباسا اماده کارا رو به راه ...هعییییی

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
بدون خونه اره میریم طبقه بالای خونه باباممهریه هم نمیخوام تا طلاقم داد زندگی بدون اون رو‌ میخوام‌ چی ...

طبقه بالا شرایط الان رو نخواهد داشت ؟؟؟

بابات اجازه میده داماد بیاد خونش ؟؟؟؟؟؟؟

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا نمیدونم تا چه حد ممکنه شوخی باشه حرفات ولی اگه خانواده ی پایه داری کلاس میری میای آزادی برا تفریح کوچیک مجبور نیستی کلی خار بشی ازدواج نکن تو ازدواج چیزی نیس یا نمیگم هیچوقت نه به وقتش با آدمش ک بدلت بشینه تفاهم داشته باشین من ک ۱۴ سالگی بزور خانواده ازدواج کردم الان تو سن ۳۰ پشیمونم چون نه خانواده م اوکی بودن نه شوهرم زیاد امروزیه با دوتا بچه کلی حسرت تو دلمه شایدم من زیادیه خواسته هام نمیدونم مامانم به شدت سختگیر بود و هست وضع مالیمون خراب خانواده ی پرجمعیت 

والا من 15 ساله ازدواج کردم هیچ تاج گلی هم شوهر به سرم نزد مدامممم در حال کار خونه هستم و بچه داری و ...

حداقل خونه خودته

۵صب بابام بیدار میشه زنگ‌میزنه داد و بیداد😭 هر روز مهمون داریم شلوووغ

اواخر۱۸😭😂

هنوز بچه ای بهترین راه کتابخونه ست ولی اگه حوصله درس خوندن نداری سایت آدم و حوا ثبت نام کن هم مهریه بخواه هم طلا هم خونه مستقل چون حیفی دختر

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

هنوز بچه ای بهترین راه کتابخونه ست ولی اگه حوصله درس خوندن نداری سایت آدم و حوا ثبت نام کن هم مهریه ...

درسم خیلی خوبه

این دو روز سرما خوردم با ابن حال ۸ساعت مبخونم ولی نمیکشم نیاز به استراحت دارم 

از فردا میرم پانسیون

درسم خیلی خوبهاین دو روز سرما خوردم با ابن حال ۸ساعت مبخونم ولی نمیکشم نیاز به استراحت دارم از فردا ...

پس دیگه کلا حیفی درستم که خوبه 

خوشکلم تصمیمتو عوض نکن برو پانسیون

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم