2777
2789
صفویه تونست و اینکارو کردو بعد از این کارش مردم اکثرا شیعه شدن

چرا اسراییل ۸۰ ساله نتونست مردم فلسطین و یهو دی کنه؟ این حرفا چندین ساله که درومده! چرا قبل اینستاگرام از این حرفا نبود؟ اینا بیشتر به نظرات شخصی خودت شبیهه تا اینکه از کتاب گفته باشی 

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهر نماز شاید خوندن چند آیه و عبارت عربی باشه ولی باطن نماز محبت و ولایت امام علی علیه السلام هست در نتیجه هرچی ولایت و محبت بیشتر داشته باشی نسبت ب اهل بیت نماز هم مقبول تره 

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

من نمی‌فهمم فقط یه جاهایی‌رو متوجه هم الان ینی ارزشی نداره

خدا بابت تمام تلاشی که انسان میکنه،خیر میده،...ولی هر چه بهتر انجام بشه،خیر و برکتش بیشتره،انگار که با خدا واقعی حرف میزنی و حواست سر نماز پرت نشه،،،،البته نماز باید رو زندگیمون اثر بذاره،یعنی بابت اینکه خیر نماز کم نشه غیبت و دروغ،فحش های حتی کوچیک و....رو از زندگیمون کم کنیم.....سعی کن خدا رو تصور کنی و باهاش حرف بزنی اینطوری بهتر ارتباط میگیری