2777
2789

بیخودی به مادرم حرف میزنم یا اگه اون یه کلمه حرفی بهم بزنه صدتا بدتر میذارم روش بهش میگم بعد درجا پشیمون میشم انگار اون لحظه اصلا نمیفهمم چی میگم بعدش فکر میکنم میبینم چقدر زشت بود حرفم 

شاید باید خودکشی راحت بشه از دستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب هنگامی که میخوابی به تمام کارهایی که کردی فکرکن و یک ترازو درنظربگیر خوبی هاتو بزار یک کفه تزارو وبدهی هاتو بزار یک کفه وقتی اینکارو انجام میدی کم کم خودشناس میشی و بعدسعی کن باخدا حرف بزنی نمازبخونی و خودبه خود خداشناس میشی و حال خودتم خوب میشه امیدوارم به تمام ارزوهات وبه ارامش کامل برسی

نمیتونم پیش مشاور برم

تاحالا اون همه جواب دادی چی بهت دادن که ازین به بعد بخوای جواب بدی .

اقلا یه دونه حرف میگن یدونهدجواب بده .اونم اگه حرف حساب ودرجهت دفاع ازخودت داری بزن تازه همونم باید باصدای معمولی نهدداد و هوار بگی .مرز هارو رد کردی برگرد عقب روی رفتار هات فکر کن 

لایک نکنید .توروخدا 
تاحالا اون همه جواب دادی چی بهت دادن که ازین به بعد بخوای جواب بدی .اقلا یه دونه حرف میگن یدونهدجواب ...

انگار مغزم فرمان نمیده بدون فکر هر چی حرف زشت به دهنم میاد میگم به خدا قسط بانکم نمونده بود خودم میکشتم مادرم از دست توهین های من راحت بشه

انگار مغزم فرمان نمیده بدون فکر هر چی حرف زشت به دهنم میاد میگم به خدا قسط بانکم نمونده بود خودم میک ...

راهشو پیدا کن .کلا توی بحث ها کدومتون زور میگید  ؟

لایک نکنید .توروخدا 
انگار مغزم فرمان نمیده بدون فکر هر چی حرف زشت به دهنم میاد میگم به خدا قسط بانکم نمونده بود خودم میک ...

۲۹ دیگه زشته حرف زشت بزنیا لااله اله اللهی چیزی جایگزین کن 

لایک نکنید .توروخدا