2777
2789
عنوان

طلا یک گرمی🥲⁉️

176 بازدید | 16 پست

بچه ها بنظرتون تو خود مغازه طلا فروشی ها طلا یک گرمی پیدا میشه 

میترسم برم بعد عین بدبخت ها بهم نگاه کنه اینو بگم ،

البته اگه نداشته باشه 

می‌دونم دیجیکالا و... داره ولی من مستعمل میخوام 

تو دیوار شهرمون هم اصلا طلا نیست 

اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هست پشت ویترین ببین هر کدوم طلا ریز تر داشتن برو شهر ما زنجیر ۲۵۰ سوتی هم پیدا میشه

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

سلام برنامه او ام پی فینکس با ثبت نام ۷۰ تومن هدیه میده و درجا میتونید برداشت کنید 

اگر خواستید ثبت نام کنید لطف میکنید کدمعرف منو بزنید 

درعرض ۲دقیقه میشه برداشت کرد بلد نبودید بگید یاد میدم

لینک دعوت 

https:/ /omp.exchange/referral/TJAH7OEOK

کددعوت

TJAH7OEOK

آره بابا. پیدا میشه. خجالت نداره که. دست دو بخر

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را