2777
2789
عنوان

علایم اوتیسمه نگرانم مامانا

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاله که اتیسم نیست، ولی اگر هم خدای نکرده باشه، اتیسم به اون وحشتناکی که می گن و برات تعریف کردن نیست. پسر من شش سالشه و اتیسمه، از همه همسالاش باهوش تر و شیرین زبون تره، فقط علاقه به روابط اجتماعی و جمع های همسالاش و بازی گروهی و اینا نداره. 

تلویزیون باعث شده که حرف نزنه دختر منم دوسالشه حرف نمیزد بردم مغز و اعصاب گفت چیزیش نیست

دخور منم دوسال و۴ ماهشه حرف نمیزنه فقط جمله های نامفهوم میگه کلا دوسه کلمه میگه گاهی انگار تمایلی به حرف زدن نداره تست اوتیسم بچه بود از همه بچه ها بهداشت گرفت وقتی برای واکسن برده برده بودمش ۱۸ ماهگی دکترشم گفت تا ۳ سالگی اگه حرف نزد ببر گفتار درمانگر 

بچت امگا۳ میخوره بچم ۴ شیشه نوردیک بروک نروژی خورد اینسری دکترش گفت امگا۳ هلس بگیر اولیه وارداتی بود از سایت میگرفتم وسیسمونی فروشیها این دومی رو دیشب سفارش دادم از داروخانه با پیک برام فرستادن همه داروخانه ها ندارن اولی که اصلا داروخانه ای نبود خلرجی بود 

خودت اگه میدی چه برندی میدی؟

بعد میگی بچت چه کارهایی میکنه 

دخور منم دوسال و۴ ماهشه حرف نمیزنه فقط جمله های نامفهوم میگه کلا دوسه کلمه میگه گاهی انگار تمایلی به ...

بجه من فقط میگه آب بابا مامان داداش دَدَ به ماشین میگه نان نان عزیز جیش آجی اینارو میگه یا میگه ماما آب گریه هم زیاد میکنه البته فقط تو خونه جایی برم با بچه ها بازی میکنه 

متخصص اطفال بهت گفت ؟دکارش کیه؟

نه خودم بردم متخصص مغز و اعصاب دکتر مرتضی حیدری تهران چون نارس هم دنیا اومده بود برای گفتار گفتم همه جی و متوجه میشه و اینا نوار مغزی گرفت گفت مشکلی نداره سانستول ب ه بهش