2777
2789
عنوان

کنکوریا به پایه دهمی چه پیشنهادی میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 47 پست
اولین کسانی که جاشون گرفته میشه بازیگر ها، فروشنده ها، مسئولای بانک، و مشاغل اداری هستنپزشکی و دندون ...

قطعا همینه بشر حالا حالا بدنشو به یه ربات نمیده تا روش عمل کنه 

ولی قبول کنیم ربات خیلی دقیق تر از انسان عمل خواهد کرد تو آینده خیلی نزدیک خیلی دقیق 

قطعا همینه بشر حالا حالا بدنشو به یه ربات نمیده تا روش عمل کنه ولی قبول کنیم ربات خیلی دقیق تر از ان ...

دقیق خواهد بود قطعا بله

مخصوصا بعنوان گارسون و فروشنده

اما دندون پزشکی و پزشکی واقعا سالها طول می‌کشه

چون حتی جراحی به کنار 

درمانی که برای یک بیمار در نظر گرفته میشه، ممکنه برای یه ادم دیگه باعث مرگ بشه!

حتی پشت همون رباتی که عمل میکنه هم یه پزشک باید بشینه فرمان بده بهش...

💄🩺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما عزیزم 🩷🩷الان پایه ۱۲ هستی و منبع برای سه پایه میخوای یا دانش اموز دهم یازدهمی؟

نه کلاس دهم هستم.دوست دارم العان کسی راهنماییم کنه.ولی متاسفانه کسی روندارم.تک فرزندم واطرافم کسی نیست که ازش کمک بخوام.خیلی میترسم

اوکیه🩷

عالیه که میخوای از دهم یه پایه قوی بسازی.

کتاب جامع فعلا نخر لازم نیست.

زیست خیلی سبز دهم

فیزیک خیلی سبز دهم. البته نشر الگو هم کتاب خوبیه ولی خیلی سبز درسنامش کامله اگه اهل درسنامه خوندنی(خودم اهل درسنامه بودم ولی سلیقه ایه.)

ریاضی نشرالگو دهم

شیمی خیلی سبز دهم یا مبتکران دهم هر کدوم دوست داشتی.

💄🩺

دقیق خواهد بود قطعا بلهمخصوصا بعنوان گارسون و فروشندهاما دندون پزشکی و پزشکی واقعا سالها طول می‌کشهچ ...

من میدونم شما دارین چی میگین فاز علمی هم نگرفتم

اما ربات یعنی داده رو میگیره و پاسخ میده طبق اون داده و پاخی تعریف شده برای اون داده 

مثل کتاب های پزشکی و عمل های تجربی 

پس ممکنه تموم داده های یک تخصص پزشکی هم در یک ربات وجود داشته باشه

ولی باید یک نظارتی بالای سرش باشه هر لحظه امکان دریفت اشتباه داده رو داره و ممکنه پاسخ نادرست به اون داده داده بشه 

ولی روزی این مشکل هم حل خواهد شد همونطوری که تو صنعت تولید بیشتر مشکل ها حل شده نه همشون 

من میدونم شما دارین چی میگین فاز علمی هم نگرفتماما ربات یعنی داده رو میگیره و پاسخ میده طبق اون داده ...

بله علم به سرعت داره پیشرفت میکنه و این ترسناکه . چون همونطور که گفتم ، روزی که پزشک جایگزین رباتی داشته باشه قطعا سالهاست که فروشنده ها و کارمندان بانک و وکلا و غیره بیکار شدن...

💄🩺

بله علم به سرعت داره پیشرفت میکنه و این ترسناکه . چون همونطور که گفتم ، روزی که پزشک جایگزین رباتی د ...

من این پستو به ایشون فرستادم تا بفهمن برای کمک به بشریت تولید سرمایه برای خودشون و کشور 

و از همه مهم تر کمک به نسل بعدی علم هوش مصنوعی بهترینه 

شما تصور کن اگه روزی ربات ها با داده هایی که دریافت میکنن بتونن حتی ربات با محوریت هوش مصنوعی بسازن یا برای حفظ بقاشون داده گذاری بشن 

واییییییییی

ترسناکترین روز بشریت خواهد بود

بله علم به سرعت داره پیشرفت میکنه و این ترسناکه . چون همونطور که گفتم ، روزی که پزشک جایگزین رباتی د ...

وکلا که بخاطر اشباع شدن حقوق و اومدن یه سری آدم بی استعداد تو این رشته بیکار شدن 

وگرنه کار وکیل صرفا گفتن چند تا ماده نیست 

اینه که با استفاده از همون ماده های خشک ذهن بقیه رو به انحراف بکشی و بشینی و نتیجه رو نگاه کنی‌ 

هوش مصنوعی پیچیدگی مغز یه انسان رو نداره 

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍
وکلا که بخاطر اشباع شدن حقوق و اومدن یه سری آدم بی استعداد تو این رشته بیکار شدن وگرنه کار وکیل صرفا ...

تو ایران انقدر برق میره ربات ها میسوزن😂

باتری ای هم باشه تحریم میشیم باتری وارد نمیشه😂🤌🏻

💄🩺

تو ایران انقدر برق میره ربات ها میسوزن😂باتری ای هم باشه تحریم میشیم باتری وارد نمیشه😂🤌🏻

امیدوار باشین تا ۱۰۰ سال آینده نسل انسان تو ایران منقرض نشه دوباره دایناسورا‌ پیداشون بشه 

هوش مصنوعی پیشکش😂

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍