2777
2789
عنوان

کنکوریا به پایه دهمی چه پیشنهادی میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 47 پست
همین الان داشتم تست زیست میزدم خیلی غلط دارم دریای دیگه هم تقریبا همینطور ، بین کلاسهای آنلاین و مدر ...

عزیزم من زیست امسال تقریبا ۷۰ درصد زدم🙃 زیست به قول معروف دیرگیره ولی شیرگیره😂 درصدای زیستم اوایل سال ۳۰ درصد بود توی ازمون ها...

به مرور با تست زدن بهتر میشی. فقط اینکه تست های زیست رو دونه دونه بزن و حتی اگه درست زدی هم پاسخنامه هر تستو کامل بخون.

💄🩺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول سالی خودتو نکش که از درس زده بشی ،همین که یخورده آشنا باشی با دروس کافیه چون تا دوسال بعدش قراره مرور کنی.

بعضیا دیدم دوسال اول تا حد مرگ خوندن دوازدهم گفتن خسته شدیم دیگه گور پدر درس و ول کردن یا کم خوندن

یه ربات هیچوقت نمیتونه به خوبی انسان کار کنه حداقل تا بیست سال اینده

همه چیز یک ربات واکنش به ولتاژ هست 

پس ممکنه 

اما قطعی نیست 

جراح شرکت سونی

انبار آمازون 

خط تولید خودرو bmw

سرچشون کن

مرررسی قشنگم😍🩷 ایشالا سال دیگه من بهت تبریک میگم

ممنون 

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

کاش حرفایی که الان بهت میزنم رو یکی وقتی دهم یازدهم بودم بهم میگفت🙃 عزیزم من قبولی پزشکی امسال هستم ...

عزیزم یه سوال داشتم 

ماز یا قلم چی؟

و اینکه شما مشاور داشتید؟  حضوری یا آنلاین؟ 

همه چیز یک ربات واکنش به ولتاژ هست پس ممکنه اما قطعی نیست جراح شرکت سونیانبار آمازون خط تولید خودرو ...

اولین کسانی که جاشون گرفته میشه بازیگر ها، فروشنده ها، مسئولای بانک، و مشاغل اداری هستن

پزشکی و دندون پزشکی و پرستاری حالا حالا ها جاشون گرفته نمیشه... مخصوصا دندون پزشکی

وقتی جاشون گرفته شده باشه، قطعا همه کارمند ها و فروشنده های جامعه اون زمان خیلی وقته که بیکار شدن...

💄🩺

چه کلاس و آزمونی پیشنهاد میدید ؟ مشاوره واجبه؟

کلاسای ماز خوبن

اشتراک الماس اگر بتونی بگیری برای دوسال بعد برات رایگان میشه یازدهم دوازدهم 

آزمون هم قلم چی یا همون ماز خوبه 

مشاور واجب نیست ولی کمکت می کنه همین امسال با نظم و برنامه درس خوندن و خیلی چیزای دیگه رو یادبگیری و سال کنکور کمتر چالش داشته باشی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

کاش حرفایی که الان بهت میزنم رو یکی وقتی دهم یازدهم بودم بهم میگفت🙃 عزیزم من قبولی پزشکی امسال هستم ...

سلام عزیزم میشه لطفا راهنمایی کنید که ازسال دهم تادوازدهم ازچه کتاب‌هایی برای تست کمک گرفتی...؟مثلا کتاب سبز یاکلاغ سفید..میشه راهنماییم کنی؟ممنونم ازت

سلام عزیزم میشه لطفا راهنمایی کنید که ازسال دهم تادوازدهم ازچه کتاب‌هایی برای تست کمک گرفتی...؟مثلا ...

حتما عزیزم 🩷🩷

الان پایه ۱۲ هستی و منبع برای سه پایه میخوای یا دانش اموز دهم یازدهمی؟

💄🩺